kümesimin resmini kullanıcılarla paylaşmak istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bülentvatansever
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
bülent vatansever
Meslek
muhasebe
İlgi Alanı
Kemirgenler
onları seviyorsak, onlar için en iyisini yapmaya çalışmalıyız.

Ekli dosyalar

• Resim 041.webp
    Resim 041.webp
    237.9 KB · Görüntüleme: 5,256
  • Resim 040.webp
    Resim 040.webp
    204 KB · Görüntüleme: 5,321
  • Resim 039.webp
    Resim 039.webp
    213.4 KB · Görüntüleme: 5,314
Kesinlikle onları seviyorsak onlar için en iyisini yapmak gerekiyor mevcut imkanlar doğrultusunda sizi tebrik ediyorum hakikaten tek kelime ile harika bir kümes..Allah ağız tadıyla güvercinlerinizi yetiştirmeyi nasip etsin hayrını görün..

çok süper kümes olmuş tebrik ederim sizi allah bol yavrular almayı nasip etsin paylaşım için teşekkürler.

Evet guzel kumes. Bence ıc yapısını da buraya ekleyın fotoların altına. butunluk olsun.

Yaptığı iş kişinin aynasıdır derler hakıkaten 10 numara bir şey olmuş allah kazasız belasız kuş beslemeyi nasip etsin.

Yeriniz güzelmis güle güle besleyin.

s.a kümes çok güzel planlanarak yapılmış ama yeterince güvenli olmamış görünüş açısından muhteşem ama hırsızlar konusunda bişey diyemem belkide koruma yapmısındır kümese ama burdan belli olmadıgı için söylüyorum.

saygılar...

UFUK NEŞE...

abi ne kadara mal oldu acaba sen mı yaptın yoksa baskasına mı yaptırdın ?

GÜZEL MAŞALLAH GÖSTERİŞLİ BÜYÜK İHTİMAL BALKONDA BESLIYORSUNUZ YERDE OLSA ISINIZ ZOR DERDIM GULE GULE BESLEYIN

Selamlar Bülent bey,
Kümesiniz çok güzel olmuş tek kelime ile harika. Yanlız bu kümes böyle temiz giderse tebrik ederim.
Çogu kişi resim atıyor kümesler bakılacak gibi degil pislik içinde duruyor,ama kimse kümese bakmıyor :buyrun: hemen ay kuşların çok güzelmiş yok uçuyormu yok kaçıyormu demiyorlar ki bu sulukların yemliklerin hali nedir diye!
Herzaman temiz ve saglıklı bir kümes dilerim.
Saygılarımla

Lodos ve kış şartlarına uygun olmadığını düşünüyorum. Bizim buralarda çok kuvvetli Lodos olur. alır götürür ne kadar sabitlesende tahtayı bir yerinden kaldırır. bahçesi olan yerlerde belki düşünülebilecek bir yapı. bu benim fikrim ve tecrübem...

çok güzel bir kümes olmuş. çok emekler harcanarak yapıldığı her yerinden belli . düzeni ve görüntüsü süper , yuvalıklarda iyi yapılmış . sağlıklı ve bol yavru almanız dileğiyle. :oley:

Çok güzel bir kümes, bayağı emek ve para harcanmış sanırım.
Tabi böyle şeylerin birazda imkanla ilgisi var.
Böyle dizaynı güzel, cilalı kümesler yeri müsait (Hırsızlık ve hava şartları)ve
imkanı olan arkadaşların özenerek yaptıkları kümesler.
İnşallah böyle kümeslerde kuş besleyen arkadaşlar, aynı özeni
cins kuş beslemeye, temizliğe, kuşların sağlığı ve beslenmelerine de
gösterirler.
Sağlıklı ve bol yavrulu kuşlar beslemen dileğiyle Bülent kardeş.

İstanbuldan Neco.

SÜPEEERRRR :)))

Üstadım güzelde sunta ve ince tahtalardan oluştuğu için yağmurda su alabilir.. selamlar..

Efendim Hiç su almıyor Çünkü çatı Shıngle Kaplama , Alt Taban ,Saçaklar ve Kuzey Cephesi 3 cm. Filmli Su Kontrası,Ahşap Lambri bölümleri arası 3 cm Straforlu üstü Yat vernikli ayrıca Kümes Evin içinden geçişli Tersata o Yüzden güvenlikle ilgili sıkıntım yok. Yorumlar için Herkese Teşekkürler.....

değişik ama hoş bi kümes çatıdaki kubbe gibi çıkıntılı kısım havalandırma sanırım

abi çok güzel kümes ii beslemeler allah sağlık versin abi keşke bnimde böyle olur kümesim :heyo: :dans: :evet:

SLM ÇOK HARİKA OLMUŞ :heyo:

kümesin çok harika olmuş.ama şunu merak ediyorum sizin oralarda kar kış vede en önemlisi hırsızlık olmuyor sanırım.ama yinede harika olmuş.bolyavrulu kümesler.kümesin iç görüntülerinide yayınlarsan yeni kümes yapacak arkadaşlar içinde faydalı olabilir.

güzel kümes tebrik ederim :heyo:

Kümesin iç Görüntüsüne güvercin salmaları bölümünden bakabilirsiniz.
Yormlarınız hepinize çok teşekkür ederim.

kümesi gayet güzel yaptırmışsın cok bgndm ancak bn balkonuma bir kümes yapmak istiyorum tarla uzak kaldığı için sık sık gidemiyorum ne tip malzeme önerirsiniz

Geri