Kümesin dibine Ne Koyulur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
A

Anonymous

Misafir
Arkadaşlar balkon kümesi yaptım ama şu anda dibine gazete koydum.Evde de süpürge olmadığı için süpürge sapı da koyamıyorum.Onun dışında ne koyabilirim dibine?Çünkü dişi güvercinim yakın bir zamanda ymurtlayabilir aman yumurtaya bişi olmasın demi??

kümesin icine istersen ince kum koy folluklarada süpürge yoksa cam agaclarinin igneleri varya onlardan koyabilirsin.

Bende balkonda besliyorum ..kümesin zeminine bi kaç kat gazete seriyorum onun üstünede ızgara koyuyorum..haftada birde gazeteyi değiştiriyorumm..

çam ağaçlarının iğneleri kuşlara batmaz mı yaw?

:))batmaz..melihdnr arkadasin dedigi gibi izgara alma imkanin varsa izgara al yuvanin tabanina yerlestir.en temizi.sayet yoksa kum iyidir kusun diskisi yapismaz ayaklarina..

melihdnr' Alıntı:
Bende balkonda besliyorum ..kümesin zeminine bi kaç kat gazete seriyorum onun üstünede ızgara koyuyorum..haftada birde gazeteyi değiştiriyorumm..

Kardeş senin balkon kümesinin konumu nasıl tarif edebilirmisin?mESELA SALMASI VAR MI?Kuşlar etrafı görüyor mu?Bir de sen kuşları nasıl yemliyorsun?Nasıl uçuruyorsun anlatabilir misin kardeş...

malumat' Alıntı:
melihdnr' Alıntı:

Kardeş senin balkon kümesinin konumu nasıl tarif edebilirmisin?mESELA SALMASI VAR MI?Kuşlar etrafı görüyor mu?Bir de sen kuşları nasıl yemliyorsun?Nasıl uçuruyorsun anlatabilir misin kardeş...

Kümes fazla büyük değil benim ortalama 10 kuşluk..Kümesin üstünde telden bi kafes var yeni gelen kuşları oraya koyuyorum alışkın olanları zaten açıyorum kendileri uçuyor..Yemlemeyide o kafeste yapıyorum..Kümesin zeminine ızgara yazdım da ben maliyet olmasın diye buzdolaplarının içinde olan ızgaralardan koydum kümesin altına.[hurdacı falan varsa etrafta bulabilirsin..] Uçurma konusunda eğer bi tane uçmayan kuşun varsa bütün kuşları etkiliyo. O yüzden uçmayan veya az uçanların hepsini elimden çıkardım.. Birde fazla oyunlu, fişek yapan kuş alırsan indirmen baya bi zor olur balkona...

bence kümesin tabanına ızgara koy kum koyma tozu zarar verir yuvalıgada cırpı toplayabilirsin agaclardan

tabana ızgara al koy.. yumurta içinde plastik folluk al içine keçe koy yeterli.. çöple sapla samanla uğraşma..

filo' Alıntı:
tabana ızgara al koy.. yumurta içinde plastik folluk al içine keçe koy yeterli.. çöple sapla samanla uğraşma..

aynen katılıyorum çer çöp sokma kümese hepsi zamanla koku ve pislik yapıyor.

malumat' Alıntı:
çam ağaçlarının iğneleri kuşlara batmaz mı yaw?

Ben çam iğnelerini denedim fakat kuşlar gene süpürge çöplerinden toplayıp yuva oluşturdular.

Geri