Kümesin icinde Ates Yakmak !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
A

Anonymous

Misafir
Selam Arkadaslar,
bir sorum var ...
Ben Kümesin icine bir kücük Canak koydum.....Canagin icine Ates yaktim ve atesin üstüne de YAS OT koydum....yani Kümesin icini DUMAN KAVURDU !
Tabiki öncelikle bütün kuslari ve hersey cikarttim kümesten yakmadan önce !
yaktikan sonra da yarim saat kümesi havalandirdim ondan sonra kuslari koydum !
sorum su , aceba Dumanin bir faydasi oldu mu bite ve diger böceklere karsi ?
selamlarimi dilerim ! (:

Merhabalar,
Sevgili arkadaşım bunu yapmandaki amacın neydi :buyrun: ben çözemedim doğrusu :unlem: Eğer parazitlerden arınmak amacıyla yapmış isen bir işe yaramaz böyle ilkel yöntemler ile zaman kaybetmekten ise blotic adındaki parazit ilacını kullanmanı öneririm.

hmm okay tesekkür ederim öncelikli.....aslinda KIREC yakmak istiyorum ama genede bi soruyum dedim ! saol

Türkçemizi güzel kullanalım lütfen.Saygılar...

Benim kümes kendi damımda.. Ayda bir kuşları, ızgaraları falan çıkarıp kolonyayla falan yakıyorum zemini.. ardındanda ozonla yıkıyorum. Şu ana kadar bi sorun olmadı çok şükür. Tabi yakmaya müsait değilse en ideali ilaçlar

en enteresan konularadan biri olmuş valla ne desem duman etkiler hayvanları ,kokusu bile tuhaf gelir sen dış parazitlerden kurtulmak istiyorsan BİLOTEC var onu kullan.....

bol bol kireç yap eski usul bulamaç birşey kalmaz

sevgili dostum kuşları çıkart kümese benzin dök güzelce yak ne bit kalır nede pire .))) yani bazen benim kafama esiyor ben çamaşır suyu ile baştan aşagı yıkıyorum ..ama havalandır sonra kuşları koymadan

Merhaba kirecin sallabaşı (salmonellayı)hızlandırdığı bilinirken , dezen yada blotic gibi hem haşerata hemde microbik canlıları yok eden ilaçları kullanmamak bence yanlıştır ,bir fısfıs yardımıyla her noktaya sıkılması daha kolay olur :slm:

Geri