Kümesin icini nasil yapabilirim? Fikir verin lütfen! + RESIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
A

Anonymous

Misafir
slm arkadaslar bu kümesim sirf damizlik kümesim...gördügünüz o yumurtlayacagi yerden 5 tane daha sag ya ve sol tarafa daha yapacagim yani tam üstüne ! ama güvercinlerin oturmalari icin nasil bir sey yapabilirim ? TEMIZLEMESI KOLAY ! olan bir sey mümkün ise !

örnek resimleriniz varmi benim icin ?

1zn1xxg.jpg

8wck8z.jpg

o0qmme.jpg

Selamlar,

Güvercinlerinizin oturması için plasik bekar düneklerinden alıp salmanın duvarlarına monte edebilirsiniz. Bunlar monte demonte oldukları içinde temizlemesi çok kolay ve basit bir ekipmandır.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Ekli dosyalar

• son durum bekar salması 007.webp
    son durum bekar salması 007.webp
    1.3 MB · Görüntüleme: 2,534
cok tesekkür edeirm aykut bey ! yardiminiz icin ! uygulayacagim ! slmlar

folluklarıda çekmeceli sistem yaparsan daha iyi olur kardeşim temizlemesi kolay olur

saygılar..

abi benim kümesimdeki folluklarda böyle birleşikti belki benim fikrim böyledir ama hiç memnun olmuyordum bir abim kümesini basitçe 14-15 tane limon sandğını aralarında 20-30 cm olacak şekilde yerleştirmiş ama yere değil sonra yuvanın belli kısımlarına bekar tünekleri koymuş hem folluk yok büyük oluyor hemde temizlemesi daha basit oluyor

Valla kardeş bu kümes bende olucak mükemmeller yapardım 50 50 kitaplık gibi folluk yapardım her yere ızgara döşerdim mükemmel olurdu

hehehe ....insallah senin de olur kardesim dahah iyisi sizlere ! bakalim yarin ise basliyacagim.... ! herkese tsk ederim !

Geri