kümesin korunması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SAHAN KESER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
SAHAN KESER
Meslek
VETERİNER
İlgi Alanı
Kediler
herkes kümesini korumak içimn (bahçede) tahtadansa üstünü teneke ile sac ile kaplıyor bende yeni bir kümesi yaptım gömme kilit var ev kilidi var bir tek üstünü teneke ile kaplıyacağım ama tene bulamıyorum tenekeleri nerden alabiliriz (sac)?? lütfen acil yardım kuşlarımı yeni getirdim ve çok değerli kuşlar malatya kesmeleri iyi mardin den gelen gökler sinekli mavler miski şebab var çalınmalarını istemiyorum :(

yenı kumesın hayırlı olsun bence teneke arama gıt sac al hurdacıdan
daha ıı ucuz olur.

Uzak olmasan senin kumesi dakikada teneke ile kaplardık hiç bir ucret harcamadan pazara cıkıyorsan peynir satan tezgahlara gidip istediginde eminimki sana tehmin edebilirler bir kaç tane öyle bir iki demeden toplayabilirsin ama sabırsızım diyorsan sana çözum hurdacıdan sac alman

peki bu sacların fiyatları ne kadar eğer eskiciden alırsam nekadar olur maliyeti arasında çok mu fark var kümesim fazla büyük deil 120 en 100 boy 100 derinlik önünde salması var telli yani tahminen ne kadar tutar ?

hurdacıda kilosu 1 tl ile 1.2 tl arası değişiyor. hurdacıdan alacaksan galvaniz olandan paslanmayandan al daha güzel olur. sac kalınlığıda tercihine bağlı bence en az 2 mm olsun iyi günler

önemli bir husus hurdacıyı eve sokma derim kuş hakkında bilgi bile verme cünkü cogu hurdacılar hırsız oluyorlar genelde cingenler hurdacı oluyor dedigimi dinle kuşlarını koruyum derken onlar calar

selamlar hurdacıdan kilosunu 1 tl ye alablirsin yeni sac tabakasını 1.5 mm kalınlığında en 1 mt. boy 2 mt.42 tl.ye ben aldım

peki nerden aldınız bende 0.50 mm kalınlığında alacam çorumda nereden alabiirim sacı eskicilerin yanına gitmek istemiyorum zaten yarısı çingene dedğiniz gibi çalarlar çorumda nerden bulabilirim ? benmim 0.50 kalınlık 2 metre uzunluk 1 m yükseklik ve fiyatı nedir bilgi verirseniz sevinirim ?

Geri