Kümesinde taklacı fazlalığı olan abilerim bakarmısınız?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan güvercin1903
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 856
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Berke Adıbelli
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Diğer
Öncelikle Selamün Aleyküm abilerim benim oturduğum yerde taklacı besleyen 2 bilemedin 3 kişi var bazı abilerr uyanıklık yapıp yaşım küçük olduğu için 10 liralık kuşu 25-30 liraya satmaya çalışıyorlar .Ben okadar etmez deyincede onun ırkında var sonradan açılır takla atar diyorlar.1 tanede dükkan var miski,çakmaklı,arap,mardin,şebab,limoni,beyaz,ala,miro satıyo çiftine en az hepsinin 50 tl ,100 tl istiyo lütfen yardım edermisiniz bu konuya zorlama yok kümesinde fazlalık , taklacı cinsi güvercini olan abilerimi bekliyorum.

Kardeşim şu anda taklaco beslemiyorum fakat 1-2 sene önce besliyordum taklacı kuşun fiyatı performansına göre değişir emin ol 10-15 tl lik kuş bile 100 tl görünüşüne göre satılan kuşlara dağlar kadar fark atılıyor yani demek istediyim taklacı dönek dolabcı bunların oyununa göre para verilmesi daha iyi düşünüyorum ben uçurandan al hiç pişman olmassın hatta resm atma şansın varsa at

abi şuan evde değilim cumartesi günü 50 tl ye aldığım bir çift var onu atarım.Pazar günüde bir çift çakmaklı ayırttım altında 3 tane yavru var yerini değiştiricem dükandaki kümesden bahçemdeki kümese getireceğim.Sorum şu ki yer değiştirince yavruya bakarmı?(yavrular 1,2 haftalık)

Geri