kümesini bana acacak gönüllü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozgur06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ozgur06

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
özgürr
Meslek
kahveci
İlgi Alanı
Kediler
s.a arkadaşlar.
biliyorsunuz benim güvercin beslemem biraz olaylı gecti 1-1.5 senedir tekrardan heves edip başlamıstım ilk zamanlar günlük güneşlik geciyordu sonrasında olaylar değişti. beslediğim yerdeki doğal sorunlur iş yoğunluğu ve bunun akabilinde zamansızlıgında vermiş oldugu kuşlara yeterince zaman ayırıp gilgilenememe gibi problemler başgösterdi. bulundugum bahceden yaklasım 2 ay cıvarıdır ayrılmış durumdayım. sansar olayı bunda pimi çeken olay oldu diyebilirim. o tarıhten itibaren kuşlar bahcede bulunuyor ve bahceye bakan birde genc arkadas var 22-23 yaşlarında birt arkadas vardı oda 10 tane damızlık kumesimi acmış sabahdan hava kararana kadar dısarıda kuşlar önleri yem dolu. ben aksam 7 de aramış kuşlar kumese girmiyor diye. 50 km gidiş . herneyse iş cıkısı gittim 10 çiftten sadece 1 tane erkek var kumeste başka kuş yok. birtaneyi gece catıdan aldım . 1 tane erkek sabah 6 da geldi. işe gitmem lazımdı erkenden ayrıldım. sonradan 1 kuş daha gelmiş. 6 adaet damızlık kuş da gitti .

şimdi aklımdan gecen birsey var . aydınlık evler civarında oturan kuş besleyen ve bir arkadaşın kumesine 1-2 çift şimdilik getirsem ve arda bende ziyaretine gidebileceğim bir arkadaş varmı. oturdugun yer bina ve sıkıntılı ev girisin ustu ve tek balkon vede oldukca ufak . balkonda 1 met lik yer kullansam 1 metre kalıyor geriye oda evde sıkıntı. derdime çözüm olabilecek arkadas varmı .
yorum ve önerilerinizi bekliyorum

Geri