Kümesler İçin Plastik Zemin Mazgalı ( İstanbul )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haltbar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haltbar

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Osman Uğur KORKMAZ
Meslek
Ticaret
İlgi Alanı

m2 olarak satılmaktadır 1 Metre Kare fiyatı 20 ytl dir ilgilenen arkadaşlar bana Özel Mesaj'dan ulaşabilirler

Alıcı ödemeli Kargo ile Türkiyenin heryerine gönderilir..

tahminimce 5ytl ila 10ytl arası bişeydir ...saygılar

Arkadaşlar İhtiyacı olanlarda bana 0539 780 01 04 nolu mobilimdende ulaşabilirler

Her türlü kuşlada takas düşünülebilir...

Aradığım ızgaralar bende nereden bulurum diyordum size teşekürler .L BURGAZ a korgo ne kadar sayın arkadşım

arkadaşım vermiş olduğunuz telefon nosunu aldım. sizi arayıp görüşmek mümkün mü?bizim fabrikanın araçları hemen istanbul a gidiyor iş yerinizi bulabilirmiyim?

yahu her yerde 10 lira seni kazıklamışlar inş toptan fazla almamışsındır......bide kargo biraz daha fazla tutar sanki epeyce yer kaplıyor çünki....

boşnakesat' Alıntı:
yahu her yerde 10 lira seni kazıklamışlar inş toptan fazla almamışsındır......bide kargo biraz daha fazla tutar sanki epeyce yer kaplıyor çünki....
Hocam toptan almadım birisi bana vermişti ve bu fiyattan verirsin demişti bende aynen dediğini yapıyorum yani ortada kazıklanacak bir durum yok...belkide bendekiler pahalı cinsindendir belki daha ucuzları vardır yada bana veren kişi belki bilerek yüksek fiyat söylemişte olabilir...yani herşey olabilir...bilmiyorum

Arkadaşım 2 m2 ye ihtiyacım var ne tarz kuşlarla takas edersin? bana ozel mesajla bildirirsen sevinirim...

KuCuKaFaCaN' Alıntı:
Arkadaşım 2 m2 ye ihtiyacım var ne tarz kuşlarla takas edersin? bana ozel mesajla bildirirsen sevinirim...
Sizi zaten daha önce msn'e eklediğim için birbirimize ulaşma gibi bir problem yaşadık sanırım.. sağlık olsun diyelim zaten sizde bu işe giriyormuşsunuz hayırlısı olsun saygılarımla

Bu ilan kilitlenebilir elimdeki mazgallar bitmiştir..teşekkürler saygılarımla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri