Kümeslerim ve Kuşlarım Saygılar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pasovski
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

pasovski

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Emir Paşov
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Bunlarda benden mısıri saya karışık

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    830.7 KB · Görüntüleme: 1,775
  • Fotoğraf0010.webp
    Fotoğraf0010.webp
    271.7 KB · Görüntüleme: 1,770
  • Fotoğraf0011.webp
    Fotoğraf0011.webp
    293.3 KB · Görüntüleme: 1,744
devamı

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0048.webp
    Fotoğraf0048.webp
    329.6 KB · Görüntüleme: 1,750
devamm

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0066.webp
    Fotoğraf0066.webp
    195.8 KB · Görüntüleme: 1,760
  • Fotoğraf0080.webp
    Fotoğraf0080.webp
    416 KB · Görüntüleme: 1,780
dişi çakır beyazım ve eşi

Ekli dosyalar

• çlı.png
    çlı.png
    870.9 KB · Görüntüleme: 1,747
masallah emir iyi güzelde pek karısık kuslar tek cins üzerine odaklansan ne besleyecegine karar versen senin içinde çok güzel olur yerinde güzel sen bilirsin ama karısık kuslarda kafanda çok karısır pek verim alamazsın güle güle uçur besle paylasım için tesekkürler

saygılar

ilk başlarken mısıri ve saya istedim . güzel kuşlar geldi hediye paçalı msııriler mavi kırmızı bozalılar . ama acemlik döneminde ayar kuşum yok diye çok canım yandı . arkasından 12-13 kırma kuşu ayar ettim . şimdi aralarına mısırileri salıyorum onlar ayar oldukça kırmaları yolluyorum . nasipse haftaya bütük kümesin diğer yanındanda kapı yapıp kümesi ikiye bölücem . bi kümes mısıri bi kümes saya . mısıriler sayalara havada yön verir . o tahta kümestete kalan azmanlarımı bakarım istediğim sayıda mısırim ayar olunca onlarıda eşe dosta veririm diye planlıyorum .

pasovski' Alıntı:
ilk başlarken mısıri ve saya istedim . güzel kuşlar geldi hediye paçalı msııriler mavi kırmızı bozalılar . ama acemlik döneminde ayar kuşum yok diye çok canım yandı . arkasından 12-13 kırma kuşu ayar ettim . şimdi aralarına mısırileri salıyorum onlar ayar oldukça kırmaları yolluyorum . nasipse haftaya bütük kümesin diğer yanındanda kapı yapıp kümesi ikiye bölücem . bi kümes mısıri bi kümes saya . mısıriler sayalara havada yön verir . o tahta kümestete kalan azmanlarımı bakarım istediğim sayıda mısırim ayar olunca onlarıda eşe dosta veririm diye planlıyorum .

hadi hayırlısı emir her sey gönlünce olur insallah

Maşallah , kuşları güzel gözüküyor fakat büyükleriminde dediği gibi tek tür'e odaklansanız daha iyi olur.
Tek soy her zaman iyidir fakat kendi seçimize de saygı duymak gerekir. Saygılar..

Geri