KÜMESLERİME ZEHİRLİ YEM ATILDI!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Malatyalı Yahya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Yahya Baştürk
Meslek
Muhasebecilik
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar akşam saatlerinde kümesi kontrol amaçlı geldiğimde beynimden vuruldum.

Zehirli yemler her yere saçılmış! Allah tan kuşlar yemi yemeden yetişmişim. Bir mucize bu verilmiş sadakam varmış!

Hemen polisi aradım polis gelip zehirli yemden örnek aldı. Soruşturma sürüyor, mobese ve işyerlerinin güvenlik kameraları izlenecek. şüphelendiğim şahsın ismini verip şikayetçi oldum, hayvan hakları derneği ile irtibat kurdum bu işin peşini bırakmayacağım..

Asıl yıkıcı olan bunu yapanın kuşçu olması!!

Geçmiş olsun. Gelişmeleri bildirirseniz memnun olurum. Merak ettim nasıl bir insan ve neden güvercinleri zehirlemek ister? Aklım almıyor. İnşallah yanılmışsınızdır. Yemler zehirli değildir..

Geçmiş olsun. Gelişmeleri bildirirseniz memnun olurum. Merak ettim nasıl bir insan ve neden güvercinleri zehirlemek ister? Aklım almıyor. İnşallah yanılmışsınızdır. Yemler zehirli değildir.. Kuşların yemlerden yemediklerine nasıl emin oldunuz. Her ihtimale karşı, yani bazı kuşların az da olsa yemiş olabileceklerini düşünerek bir önlem alabildiniz mi?

Geçmiş olsun Allah kuş besleyen hiç kimseye o acıyı yaşatmasın kuşçu dediğine göre ya aranızda husumet var yada birbirinizin kuşunu tutup vermediğiniz veyahut söylenmemiş sözler söylenmiş gibi aktarılmiş olabilir verilmiş sadakan varmış geçmiş olsun.

Evet aynen öyle Ahmet bey kuşlarımı karalayan iftira atan adi kılıklı ve aynı mahallede oturduğum birisi. Kendisi ile bir süre önce arkadaşlığımı bitirmiştim..

Olay savcılığa intikal etti, Ama savcıdan hakimden önce bunu yapan it soyunu ALLAH'a havale ediyorum. Mahkemede somut delil bulunmazsa takipsizlik kararı verilir, ama Allah katında bu geçerli değil... Allah belasını verecektir..

hener' Alıntı:
Geçmiş olsun. Gelişmeleri bildirirseniz memnun olurum. Merak ettim nasıl bir insan ve neden güvercinleri zehirlemek ister? Aklım almıyor. İnşallah yanılmışsınızdır. Yemler zehirli değildir.. Kuşların yemlerden yemediklerine nasıl emin oldunuz. Her ihtimale karşı, yani bazı kuşların az da olsa yemiş olabileceklerini düşünerek bir önlem alabildiniz mi?

valla hüseyin bey, kuşlar yemli oldukları için yememişler. Tabi zamanlama da çok önemli sanıyorum zehir atıldıktan biraz sonra kümese geldim..
Böylece Allah yüzümüze bakmış oldu..

Şüphelendiğim şahıslar suçlarını itiraf ettiler. Bakalım ne olacak...

geçmiş olsun yaaa ne insanlar var bir canlıyı zehirlemeyi nasıl göze alabilirler böylelerini çatıdan sallandırmak lazım ne diyim üzüldüm valla geçmiş olsun..

Çok geçmiş olsun üstadım.Peki zehirli olduğunu nasıl anladınız bilgi verirseniz sevinirim.

rveb' Alıntı:
Çok geçmiş olsun üstadım.Peki zehirli olduğunu nasıl anladınız bilgi verirseniz sevinirim.

Kenevir Tohumuna Tarımsal ilaç katmışlar. Kümeslerden içeri boca etmişler..

Geri