kümeste hastalık yardım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan stabilocox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

stabilocox

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Burak cam
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
hafta başına kadar kuşlar gayet neşeli gözüküyorlardı pazartesi günü bir tane kuşta hafif kabarma ve iştahsızlık vardı kuşu inceledim biraz zayıflık ve bit vardı bitten kaynaklanıyor diye düşünüp kuşları ilaçladım sabahına o kuş ölmüş diğerlerinde bir şey yoktu bir gün sonra bir kuş daha kabarmaya başladı kuşu ayırdım kuşun ağızda koku ve kursağı sıktığında ağzından su geliyordu oda dün öldü bu akşamda dün hiç birşeyi olmayan gayet sağlıklı ve iştahlı olan 2 kuşta uçamayacak derecede eserlilik(kafada dönme)farkettim onlarıda ayırdım. ölen ve hastalanan kuşların hepsi bu yazın yavruları yani eşe gelcek kıvamda genç kuşlar kart kuşlarda şu anda bir sıkıntı yok hangi ilaçları kullanmamı tavsiye edersiniz müdahale edilmezse 2 şer 3 er hastalığa yakalanacaklar. hastalığa yakalanıp yemden düşen 1 2 gün içinde kurumaya girip ölüyor yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Canım kardeşim geçmiş olsun sana tavsiyem Türker Öden Com tek ilaçla çözüme gir sahife 33 teki karışımı kullan ve hayvanların düzelir selamlar.

abi öncelikle ilgilendiğin için teşekkürler türker abi daha öncede bana yardımcı olmuştu sağolsun. bu karışımdan bahsediyorsun demi abi yarın temin edip başlıyayım hemen kullanmaya
3 LİTRE DİNLENMİŞ KLORSUZ SUYA
1) zimax toz (14 lira ) ya da largopen 250 (3 lira ) dinlenmiş klorsuz su 3 litreye - 1 çay kaşığı
2) sanasol vitamin şurup (3 lira ) 1 kapak ( 4ml (cc) ) mümkünse supervit toz 1 çay kaşığı
3) flagyl serum setsiz 0.05 lik ( 3.10 lira ) 15 ml (cc ) )şırınga iğnesiyle çekilir...
4) ercefuryl kapsul ( 2.90 lira ) 1 kapsulün iç tozu
5)zolax 50 mg lık 7 kapsul (12 lira ) 1 kapsul
6)pyeloseptyl kapsul 50mg/30kapsul( 3.6 lira ) - 1 kapsul
Toplam : 28 - 39 lira^

5 GÜN * HER GÜN TAZE HAZIRLANIR...

Canım kardeşim bu ilaçı yazan Türker ağabeyin sana çok yakın Bursa da yaşıyor bilgisi de oldukça fazla onunla temasa geçmende fayda var (fays bok ) hesabın varsa oradan da ulaşabilirsin yoksada o ilaçları kullan kuşların bir hafta sonra zımba gibi olacaktır selamlarınla.

5 GÜN KULLANIP ..aradan 15 GÜN GEÇİNCE tekrar
5 gün VERELİM ..
BURAK GEÇMİŞ OLSUN .HABERLEŞİRİZ. :tamam:

[email protected]' Alıntı:
5 GÜN KULLANIP ..aradan 15 GÜN GEÇİNCE tekrar
5 gün VERELİM ..
BURAK GEÇMİŞ OLSUN .HABERLEŞİRİZ. :tamam:
yarın halletcem abi saolasın yalnız aklıma birşey takıldı bu eczanelerde reçetesiz ilaç vermeme muhabbeti var acaba sorun olurmu

BU İLAÇLAR O KAPSAMDA DEĞİLLER ! SIKINTI YOK ..

MERAK ETMEKTEYİZ..
BİLGİLERİ PAYLAŞMANI RİCA EDERİM .. İYİLİKLER OLSUN

Geri