Kümeste ki sorunlu kuşları kümese sokmasam ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İsmail34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

İsmail34

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
İsmail Bahar
Meslek
-
İlgi Alanı
Kümesimde sorun çıkaran kuşlar var diğerlerine yem yedirmiyorlar eşleri ayırıyorlar vs. Buları kümese sokmasam kümesin üstünde veya yerde yemlesem hastalanırlar mı ? Bazen gidiyorlar 2-3 gün sonra geliyorlar hiçbir şey olmuyor.

İyi Forumlar (:

Ya kümesde beslersin yada elden cikarirsin zaten 2-3 gidip gelen kusla ugrasmadigin belli 2-3 gün arasi es ariyorlar tekrar gelmeyede bilir.

Arda42' Alıntı:
Ya kümesde beslersin yada elden cikarirsin zaten 2-3 gidip gelen kusla ugrasmadigin belli 2-3 gün arasi es ariyorlar tekrar gelmeyede bilir.

Kuşlar hediye geldi elden çıkarmam mümkün değil ! (Geri de veremem)
Ben kümesin yanındaki bahçeye yem-su koyayım onlar dışarıda serbest dursunlar acıkınca inip yemlensinler zaten bütün gün dışarıdalar pek bi fark olmaz benim korkum soğuktan üşütmeleri ve yabanileşmeleri

Onlara ayri biryer yap hediye olsada memnun deyilsen elden cikara bilirimsin sana tavsiyem kus lara ayri biryer yap kücükte olsa oraya alistir evcil bir hayvani disarida beslemen dogru degilhem yabani lesir hemde yabani toplar oyüz den kümesini ayir.

İsmail34' Alıntı:
Arda42' Alıntı:

Kuşlar hediye geldi elden çıkarmam mümkün değil ! (Geri de veremem)
Ben kümesin yanındaki bahçeye yem-su koyayım onlar dışarıda serbest dursunlar acıkınca inip yemlensinler zaten bütün gün dışarıdalar pek bi fark olmaz benim korkum soğuktan üşütmeleri ve yabanileşmeleri

yapma ismail..
her kuş yaban hayatı bilemez..
kurda kuşa yem olurlar...

Erhan abiye katiliyorum evcil bir hayvani kümese ayak uyduramiyor diye disarida besleye mesin!

Arda42' Alıntı:
Erhan abiye katiliyorum evcil bir hayvani kümese ayak uyduramiyor diye disarida besleye mesin!

Bir çift posta güvercinim vardı kümese girmiyorlardı kümesin üstünde yem-su veriyordum sonra yakaladım bunları attım kümese hayvanlar yem yemedi su içmedi kapının önünde beklediler bende saldım tekrar dışarı.

Bunlar da o şekilde dışarıda daha mutlu olurlar dedim. Yoksa amacım kuşları sokağa atmak değil.

Uzun süre ele alinmayan kuslar ele kolay ca tekrar alismazlar ben konya da bir cift taklaci aldim adam cok iyler dedi iy oynarlar dedi aldim aldigimda kuslari kanadini bantlamadan birak dim kuslarin üstüne yürüyorum kuslar ucmuyor yerde elimle tutuyordum kus lardan ümidi kestim ama disi yi birkac kere hava atim 4 tur gene atim 6-7 tur yavas yavas kus oyuna girdi sunu anladim ki kuslari baya disariya birak mamislar oyüzden kendilerini salmislar sende bunun tam tersi oluyor yani kuslar yabani lesiyor ele gelmiyor yani o kuslar bir gün basini alip gide bilir yabani es bulur kanadini bantla kümesi ayir baya bi ucurma ele alisacaklar sonra basini alip da gitmezler ama senin tercihin kuslarin yabani güvercinleri toplar ve bu diyer kuslarida bozar. :)

Geri