kümeste oynayan bol paça malatya güvercini

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan malatyali44040
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
www.malatyaguvercini.azbuz.com
Ad Soyad
abdullah koç
Meslek
muhasebe
İlgi Alanı
Kediler
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Eo1XREr4hnA[/youtube]

iyi kuşlar oynuyorlar. ama seferlerinde biraz bozukluk var galiba?

tabiki yan yan oynamıyorlar bu kuslar. evet ıyı kuslar oynar arkadaslar ıyısı cok ıyı oynar her oyun kusunda olduğu gıbı.her cins te olduğğu gibi hem kuslarda ıyısıde vardır kötusude vardır.kötü derken beğenilmeyen kuslardır.buda az oynamasından kaynaklanır genelde beğenilmemesi.Kim soyleye bilir bi tur bana o turdeki butun kusların hepsinin iyi olduğunu illaki o türün kötü beğenilmeyen kusuda vardır. bunun aksini soyleyen bir arkadaş varsa cıksın goruselım teşekkür ederim yorumlarınız içinde.

selm.bol paçalı malatya kuşlarından edinmek istiyorum.özelliklerini ve fiyatları konusunda bilgi alabilirmiyim.
bursa bölgesinde bulabilirmiyim

kardeş özelliklerini http://www.malatyaguvercini.azbuz.com sayfasındaki yazıyı okuyarak oğrenebilirsin veya burdaki malatya güvercini ve taklacı güvercinler adresine yazmıs olduğum yazıdan detaylı bhilgiyi alabilirsin.Baska sehirde malatya kuslarını bulamassın çünkü ilk olarak tanıtmaya calısan kişi benim malatyada bir cok kişi ilk defa boyle bir kusun varlığından haberdar oluyor.genelde bilenler ise süs kusu olarak bilirler.kusun fiyatına gore değişiyor kardeş tanıtım amaclı yaptığımdan bu ısı cok uygun fıyatlara suanda yolluyorum benim msn adresimi eklerseniz eğer istediğiniz kusa göre fiyat soyleyebilirim size. [email protected] msn eklersen bursaya buradan yollayabilirim istediğiniz kusu.tşk ilginiz için.

Alım Satım bölümleri açılmıştır Sitede Alt Tarafta Almak İstediklerinizi Ve Satmak İstediklerinizi Koyabilirsiniz.

S.a Bu Foruma İlk Mesajım Ankaradada Kuş Besliyorum Böyle Kuş Besleyenler..Kuşu(ÖRSELEME)incitiyorlar.. :asla: YapmasınLAR rica Ediyorum..

Kardeş hangi konuda incitiyoruz kusu video ya aldığımızdan dolayımı inciyor kuslar yani sen diyorsun içerde takla atıncamı inciyorlar incidikleri konu ne acıklarmısın lütfen bu yasıma kadar kus besliyorum kusa baktığımız kadar kendimize baksaydık belki daha farklı ortamlarda olma imkanı bulurduk.kuslara kendimizden daha cok değer veriyoruz ki suanda bile kusların iççindeyiz.siz korkmayın biz kuslarımızı en iyi sekilde besliyoruz.kuslarımızıda incitmeyiz allahın izniylen.yinede yorumunuz ve ilginiz için teşekkür ediyorum.

malatya güvercinleri çok tercih ettiğim bir güvercin cinsi değildir ama seninki damar kuş yani hoşuma gitti :heyo:

haklısın kardes kusun kendı ısteği ile kalkıpoynamsı tabıkı cok farklıdır. bizlerinn elimizde cekerken bıraktığımnızda oynaması farklı oluyor kendını toparlayamıyor. o yüzden.

slm abi bana da bukuskardan lzım nasıl temin ederiz

evet malatya taklacilari cok gùzel allah nazardan saklasin benimde ilgiyle izledigim bir cinstir ilk defa dayim izmirden avusturyaya getirdiginde gordùm bir mat arap birde kùllù ,kùllù olan kanat cirpmadan ziplayip takla atiyordu ve kafasida keldi yavrusuda ayni kendi gibi cikti renk olarak ve oda ziplayip takla atiyordu ve kafasida keldi daha once hic oyle bir taklaci gormemistim izmirde genellikle gozon taklacilari beslerlerdi

slm arkadasım vıdeo gorunmuyor cunku you tubeden eklentılı youtube kapğalı olduğu ıcın buradan goremessın benım sıtemde vıdeolara ulasabılırsın

kardes kusların cok guzel bende bı malatyalı olarak senın kusların damarından beslıyorum herkesın kumesınde cıkmaz bıde arkadaslar bu kuslar bırtek malatyada var ben ısterımkı her kumeste bır takım olsun bu kusları beslemeyen asla dıger kuslardan farkını anlayamaz

benım anlamadıgım ssankı hep aynı taklayı seyrettık kuslarınız guzel paylaşim için teskkur edrız

saygılar

Geri