kümeste oyun söküyorlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan i.ak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

i.ak

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ilhan ak
Meslek
tıbbi mümessil
İlgi Alanı
Kediler
soyu 45 seneye dayanan kuşlarımın yavrularından olan hiç uçmamış dam görmemiş bazı kuşlarım küçük bir oda büyüklüğünde tavanı daha alçak olan kümesimde perdahlanıp takla atıyorlar.bunla karşılaşan arkadaşlar varmı oyun damarı hakkında bilgi verir paylaşırsanız sevinirim.

evet öyle kuşara denk geldim bende de olan bi durum araplarımdan salma içinde oyun sökenler var uçurmakta çok zorlanıyorum kuşu kaldırmak bi ölüm bıraktın mı 8 10 taklası var bunun sebebini şöyle yorumladım ben anne ve baba bol taklalı ise yavrular uçmadan oyun sökebiliyo saygılarımla..Hazarbeyoğlu.

maşallah

abi ben bi deneyimi mi anlatım samsun bafrada mahallemde oğuz abi diye cok kalite oyunkuşu bakan bi abimin başına aynısı geldi yanına gitmiştim bigün bitane karasinekli yavru hiç uçurmamıştı tüye girmeye yakın baktım kümeste perdah yapıyor abi dedim bunu nezaman uçurdun hangi ara perdaha girdi dedim vallahi dedi uçurmadım neyse sonra kuşu uçurmaya başladı ama uçuramıyorki yerde bakıyor kuşu havaya atıyor tarlaya düşüyor kuyruklarını cekti tabi ielrleyen günlerde neyse kuş kendini bi kaldırdı gökyüzünde akşama kadar zer yaptı neyse sonraki haftalarda bi gittim anam o nasıl bi oyun kuş nasıl oyunu sökmüş seferler bol taklalı şakırdaklı uzun fişek mükemmel bir kuş oldu abi seninkinlerin damarı sağlamsa uçur abi inşallah bu anlattığım kuş gibi oynar
saygılar

Geri