Kümesteki kan damlalari.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TempesTs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

TempesTs

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Uğur
Meslek
Serbest Meslek
İlgi Alanı
Kediler
Selamlar,

Oglen kafesi actim, bir isim vardi gittim. Geldigimde kumeste 7,8 tane kan damlasini farkettim. Kan damlalari, bir insanin burun kanamasina benziyordu. Yani ufak bir damla da degil ve oyle az birşey de degil. Tum kuslari tek tek kontrol ettim fakat herhangi bir yara bere izini rastlayamadim. Daha once de boyle birşey basima gelmedi. Kuslar bunu dışkı yolu ile ya da kusarak cikartabilirler mi? Ki boylese muhtemel bir sorun var. Bu nedir? Bulasiciligi filan var midir? N' gibi bir onlem almaliyim?

Tesekkurler, iyi forumlar...

selam
kümesinde eksik kuş yoksa büyük bi ihtimal ya kuşun kanlı kanatı varsa o kanadı yada birisi ayağını bacağını bir yere taktırdı öyle birşey olmuştur başka bişşey yok tur heralde

Teşekkürler ilginiz için yalniz dedigim gibi damlalar çok düzgün kuşun ayagı yer de olsa yayılmış olur, ayagını havaya kaldırıp damlamis olsa mutlaka paçalara kan degerdi. Paçalarda da her hangi bir iz yok. Ben de diski yolu ile atabilirler mi diye filan sormustum ama sanirim boyle bir şey goren, duyan yok. Bir şey oldu ama anlasilmadi. O günden sonrada rastlamadim zaten, saglik olsun.

Tekrar tesekkurler.

kanlı ishal diye bi hastalık yani ishal var arkadaşım kuşlarını gözlemle saglıcakla kal

Geri