kümesten

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ortamcocugu41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hakan Gündüz
Meslek
özel sektör
İlgi Alanı
Kediler
s.a arkadaşlar kuşlarımdan bazılarını sizlerle paylaşmak istedim.saygılarımla Hakan

Ekli dosyalar

• SAM_1227.webp
    SAM_1227.webp
    76.5 KB · Görüntüleme: 1,061
  • SAM_1228.webp
    SAM_1228.webp
    80.4 KB · Görüntüleme: 1,084
  • SAM_1217.webp
    SAM_1217.webp
    104.3 KB · Görüntüleme: 1,088
  • SAM_1223.webp
    SAM_1223.webp
    87.7 KB · Görüntüleme: 1,082
  • Resim-0240.webp
    Resim-0240.webp
    65.2 KB · Görüntüleme: 1,084
Maşşallah Hakan kardeşim güzel kuşlar güle güle besle.Allah kazasız belasız hastalıksız beslemene yardımcı olsun

inşallah.

Selamlar sağlıcakla kal.

MAŞALLAH.Çok güzeller.Tüyleri kadar ömürleri olsun.

Vay maşaallah bu ne kostüm güzelliği uçuşlarını da görmek isterim hatta satılık varsa talip bile olabilirim. Nazar değmesin şeytan kulağına kurşun.

hepiniz saolun güzel dilekleriniz çok teşekkür ederim.inşallah hep beraber sağlıklı hastalıksız bir sezon geçiririz.alger arkadaşım arkatepelerden şuan elimde yavru yok.ne hikmetse çoğaltamıyorum nazar mıdır anlamadım gitti.sezonda bitti nasip yaza artık :)

ortamcocugu41' Alıntı:
hepiniz saolun güzel dilekleriniz çok teşekkür ederim.inşallah hep beraber sağlıklı hastalıksız bir sezon geçiririz.alger arkadaşım arkatepelerden şuan elimde yavru yok.ne hikmetse çoğaltamıyorum nazar mıdır anlamadım gitti.sezonda bitti nasip yaza artık :)

Ben siparişimi verdim hocam şimdiden sıradayım :D. Bende üzülüyordum bu sezon gitti bitti diye son anda 4 tane aldım, inşallah darısı daha da fazlası başınıza. Olacaksa oluyor olmayacaksa olmuyor, zorladıkça insan yıpranıyor, ben üzüldüm üzüldüm sonra bir bıraktım ne yapayım ya olmadı bu dönem dedim 4 tane geldi. Fazla da zorlamamak lazım, gerekince onlar çözüyor olayı.

maşallah hakan abi temiz kuşlar oyunlarıda fenadır şimdi bunların

Ya ben baktım baktım bozdumanlılarda kanımı kaynatıyor, siparişi x2 yapabiliyormuyuz hocam :D

kaan ozkoyuncu' Alıntı:
maşallah hakan abi temiz kuşlar oyunlarıda fenadır şimdi bunların
eywallah saolasın kardeşim oyunları iyi tatmin ediyor fakat ben uçuramıyorum artık terasımı kapattım 2 tane yavru denedim kaybettim artık çoğaltıp satacağım nasipse herkez nasiplensin inşallah daha iyileri senin olsun kardeşim.

alger' Alıntı:
Ya ben baktım baktım bozdumanlılarda kanımı kaynatıyor, siparişi x2 yapabiliyormuyuz hocam :D
ne demek kardeşim yeter ki çoğaltalım ilkbahar bir gelsin nasipse o zaman siparişleri değerlendiririz :heyo:

Maşallah çok güzel kuşların var abi tüyleri kadar ömürleri olsun bozdumanlar gerçekten göz alcı allah nazarlardan saklasın

maşallah, çok güzel kuşlar, allah uzun ömür versin.

Geri