Kumru Aranıyor [ Bursa ]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan henky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

henky

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Gökhan Aydın
Meslek
Muhasebe
İlgi Alanı
Kuşlar
Merhaba arkadaslar bilindiği gibi güvercin besliyorum ve 1 çiftte kumrularım war eğer elinde kumru olupta güvercinle takas etmek isteyen olursa benimle irtibata gecsin lütfen...1 çift kumruya kümesimdeki tüm kusları verebilirim ve fiyatı neyse werebilirm sadece msn eklemeleri [email protected] saygılarımla... Benim için manevi değeri war kumruların yardımlarınız için şimdiden tesekkürler... :heyo:

kumru.jpg

dovewhitelg43525646cf7.jpg

Beyaz kumru çok güzel gözüküyor. Eğer ilk resimdeki kumru dan arıyorsan yani bildiğimiz yabani kumrudansa Muğla'da olsan bir sürü yakalayabilirdin. Çünkü burda yabani güvercin yok onun yerine kumrular var ve her yere yuva yapıyorlar. Bizim evin çatısında bile 3 yuva vardır en az.

Zaten ikiside aynı cins yabani kumru dediğiniz gukti die adlandırılıyor.Aradaki fark guktiler yabanidir mesela kafese koysan kendini öldürür ve kafeste yasayamazlar, kumrular ise evcil bi ortamda yani kafeste yasamaya müsaittirler ve ötüşleriyle bilinirler.Renk olarak ve tip olarak ayırt etmek zordur ve en belirgin özellikleride gukti guguk guk guguk guk die öter, kumru ise kumruuu kumruu die öter zaten besleyenler daha iyi bilir anlatmaya bile gerek yok... Bursa'da besleyen warsa muhakkak tanısmak isterim ... Saygılarımla
İrtibat= [email protected]

arkadasım ben de kumru hastasıyım bende var ama çok nazik hayvanlar bir türlü istedigim gibi çugatamıyorum elimde 4 çift kumrum var yinede sana 1 çift ayarlayabilirim 0535 6513744 araya bilirsin

Abi bursadan'sanız tanısalım benim msnimi eklerseniz konusabiliriz detaylı olarak, benim elimde 1 çift war ve suan yumurtaları catlamak üzere ben sana sen bana yardımcı oluruz birbirimize ben kumru hastasıyım senin dediğin gibi [email protected] eklersen konusabiliriz.....Saygılarımla

Baska arkadaslar varsa Bursa'dan kumru besleyen tanısabiliriz :heyo:

Bursa'da kumru besleyen yokmu arklar.....!

.............................!

Kardeşim istanbulda olsaydın eğer;eminönü hayvan pazarında daha geçen gün gördüm bi sürü vardı.

Samet abi bursadaki pazardada war ama ufak kafeslere hapsetmişler kuslarda neşe yok

Arklar koskoca Bursa'da Kumru besleyen bitek ben mi warım acaba? Yardımcı olun lütfen....

Geri