burkaysuer10
Üye
- Ad Soyad
- dsdsds sdsdsds
- Meslek
- Öğrenci
- İlgi Alanı
- Eklem Bacaklılar
Arkadaşlar, 2 hafta önce gece panjurun ordan bir büyük kumru beni görünce kaçıp gitmişti. Hiç ilgilenmedim.(Sanırım kuluçkaya yatıyordu) Sonra dün farkettim bir kumru yavrusu vardı annesi yine beni görünce kaçtı. Hemen internetten araştırdım ıslatıp 1 çay kaşıgı bulgur koy deniliyordu aynen öyle yaptım ama bulguru sanırım biraz uzaka koydum ki bulgur (sanırım) hiç eksilmemiş. Hareket ediyor kumru yönünü değiştirebiliyor ama çok ileri gidip bulgurları yemiyor(yada yiyemiyor) bilemiyorum. 1-2 adım attıgına şahitlik ettim. Beni 2 kez görmüş olan annesinin geri gelmemesinden şüphe ediyorum yuvaya en ufak bir müdahalede bulunmadım. Annesi gelmez ise ben şuan ve sonra nasıl bakabilirim bu yavruya, anneme su verelim diyoum hayır diyor. O bulgur kurudu dünden beri yeni bulgur koyalım diyorum onuda kabul etmiyor annesi gelince yedirir diyor. Ben kendi başıma mecburen bakmaya çalışacağım eğer ölürse çok vicdan azabı çekerim lütfen yardım edin ne yer ne içer içeri alıyımı bazıları diyor altına bir şey koy yuvasının üşür mermerden dolayı ama kabul etmiyorum çünkü korkacağından düşünüyorum rahatsız etmemek için perdenin arkasından sık sık kontrol ediyorum uzaktan. Ne yapabirilim bide kargaların gelip yemesinden korkuyorum yardım edin lütfen