Kumru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zeynoocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

zeynoocan

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Zeynep Kaya
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Evimizin balkonuna bir kumru yuva yapmıştı. Bi süre yumurtada oturdu, yumurta kırıldığında içinden küçük bi yavru çıktı. O gün anne kumru hiç gelmedi. Bütün gün soğukta durdu. Ölmüş olabilir :( Ne yapmamız gerekiyor ?

yavrular çok küçükse soğuktan ölmüş olabilir.yavrular küçük olduğundan beslenmez. biraz büyüdükten sonra yem verilebilir.

keşke o gün yavrular içeri alsaydın onları büyütebilirdin yaşıyorlarsa al içeri bir şırınganın ucuna bez parçasını tuttur şırınganın deliğinin olduğu taraftan bezi kes kuşlara mama yap kendi çabanla ne kadar yapabiliyorsan inşllah kurtarabilirsin!!!!

seLamLar

Eğer o yavru hala yaşıyorsa benim altına kaydırcak güvercinim var bende kocaelinde oturuyorum sizden yavruyu almaya gelebilirm yeterki yavru kurtulsun ölmediyse bana haber verin

saygılarımla

valla o iş zor biraz. çocukken balkondaki kumru altına güvercin yumurtası sürdüm yavru çıktı doyurdu da ama yaşamıyo bana kalırsa ilk sütü veririken farklı bişey veriyo sanki yaşamadı ölen yavru kursağı doluydu hemde yani sütü yaramıyo heralde.ama güvercin altına kumru denemedim.

selamlar

Bende bu konuda tecrübeliyim aynı şekilde balkondaki kumruların altına posta yumurtası kaydırmıştım.yavru çıktı büyüdü ve çokta sağlıklıydı , sonra güvercinlerin yanında aldım.Fakat güvercinin altına bnde denemedim ama bir çift kumru yumurtası var yeni aldım kumruların altından onları kaydırıp denemeyi düşünüyorum.

saygılarımla

Geri