KÜNYE / KAYIT İŞLEMLERİ = TR 08 TDİK OO241/00250-01111/01150

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asilhector
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

asilhector

Üye
Siteyi ziyaret et
Ali Gulcer

adres:Yaylakoyu/Tefenni/Burdur/Turkiye
msn:[email protected]
tel:05335731527

Kunyelenen irklar: Adana dalicilari / Donek / Dolapci / Trakya yerlisi / Biyikli

Kunye numaralari: TR 08 TDİK 00241 den 00250 ye ve TR 08 TDİK 01111 den 01150 numarali kunyeler kendi adima kayitlidir.

not: bu kunye numaralara ait kuslari sahiplenmek, satmak isteyenleri, goren Arkadaslardan o sahsin kimligindeki bilgilerini almalarini ve beni her hangi 1 saatte, arayarak, bildirmelerini Rica ederim.

Sevgili Ali Bey Umarım Herhangi Bir Tatsızlık Yoktur.

Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Selamlar Huseyin bey,

Kuslarim calinmis veya kacmis degildir, degisyk sitelerin formlarinda kuslarimin kunyelerini yazarak, 1 ilki baslatip, Arkadaslarinda, kunyeli kuslarini kayit altina almayi planliyorumki, isteyen istedigi zaman,(kunyeli kus tutuldugu veya satilik gorurse) kunyelerdeki numarayi kontrol edip, kimin kuslarina ait oldugunu arastirabilsin diye.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

bu doğru bieşey bunu herkez yapması lazım gerçekten bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim

Paylaşım için teşekkürler sevgili Ali Bey..

İnşallah doğru işlere hayırlısı ile vesile olur.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

asilhector' Alıntı:
Selamlar Huseyin bey,

Kuslarim calinmis veya kacmis degildir, degisyk sitelerin formlarinda kuslarimin kunyelerini yazarak, 1 ilki baslatip, Arkadaslarinda, kunyeli kuslarini kayit altina almayi planliyorumki, isteyen istedigi zaman,(kunyeli kus tutuldugu veya satilik gorurse) kunyelerdeki numarayi kontrol edip, kimin kuslarina ait oldugunu arastirabilsin diye.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

YA ABİ SİZ BU KÜNYELERİ NERDE YAPTIRIONUZ BANA KÜNYE LAZIMDA YAPTIRACAM POSTA ÇÜÇÜKLERİME TAKMAK İSTİYORUM LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUN???????
MSN:[email protected]
bekliorum abi

Aslında Elimize geçen kuşların kime ait olduğunu bilmek açısından bu kodların kayıtlı olduğu bir sayfa hazırlamakta fayda var.

Selamlar.. Öncelikle künye olayına tamamen katılıyorum.. benim güvercinlerimin hemen hemen birçoğu aynı soy güvercinler.. ben taklacı beslediğim halde taklacılarımı bile künyeliyorum.. bence herkez bunu yapmalı..

+++++++++ konu günceldiR ''!!!!!!!!

arkadaşlar saygılar sunarım benimki biraz reklama kaçaçak form kurallarına aykırımı değilmi bilmiyorum.kayseri ve çevresine künye yapabilirim imalatım var kişisel resimde koyabiliyorum.aliminyum profil 10mm üzerine tam parlak akril kaplama yapıyorum ileriki zamanlarda ekeler içinde künye yapacağız.saygılar

ben sadece kuşlarıma boncuk takmaktayım ama künye bence daha iyi olur belki hırsızlarıda caydırmış oluruz bence

Merhabalar,

Arkadaşlar Künyedende Olumlu Sonuç Çıkmıyor. Künyeyi Kesebiliyorlar. Güvercini bulan hiç ses etmiyor Kuş Değere Biniyor. Hafif fakat Çelikten üretilen künyeler var sanırım onları yurt dışından ayarlıyorlar. Sizede öle denk gelirse o şekil deneyin. Onları kesme imkanlarıda plastiğe nazaran biraz daha zordur. Kesemezler herhalde.

Geri