KUPA BAŞLIYOR HADİ HAYIRLISI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maskeler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

maskeler

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sinan arslan
Meslek
işsiz
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar abiler sincan güvercin derneğinin 2011-2012 oyun kuşu yarışması kayıtları başladı bitmek üzere katılımlarınızı bekliyoruz umarım bu sene hüsran olmaz da iyi kşlar izleme fırsatı buluruz herkese şimdiden başarılar

HAYIRLI UGURLU OLSUN KATILAN HERKESE BASARILAR DİLİYORUM

öncelikle hayırlı ugurlu olsun diyorum insalah ii kuslar izlemek nasip olur güzel bir organizasyon dostluk içinde rekabet olması dilegiyle insallah katılım fazla olur masada ucuranlarda kaldırırsa güzel olur birde havada izleriz kuslarını tüm kuscu arkadslara basarılar dilerim.(bu arada bende çok iddilalıyım) insalaha herkez verdigi emegin karsılıgı alırlar. saygılarımla.

katılan herkeze başarılar dilerim. inşallah herkezin istediği gibi bir organizasyon olur.

son katılım tarihi.30.11.2011 tüm kuscu arkadslara duyurulur.

satılmış abi umarım uçurursun da biz de izleriz şimdiden başarılar ne de olsa rakibiz :)şaka bi yana bizim bi iddamız yok maksat katılım olsun destek olalım tabi kuşumuz uçarsa da kaldırırız. bu masada kuş uçuranlar neden masa kuşu beslemezler onu da anlamış değilim:).şimdiden herkese hayırlı uğurlu olsun

kardeş kaldırırlarsa çogu istedigni yapmayacaklar diye ya kendnlerine yada kuslarına güvenemiyorlardır.istisnalar hariç masaya gelince kimseyi tanımazlar kus begenmezler bir tanedensen sal yarısı kadar oynasın dersin maretleri vardır her zaman neyse biz yinede insallah ii kuslar ucar oynarda izleriz kardeş ii kusa kuscuya saygımız her zaman vardır ALLAH kimsenin emegini zayi etmesin.olsunda senin gibi rakibim olsun kardeş yeterki saygı sevgi ii niyet çerçevesinde rekabet paylasım güzeldir. saygılar.

Herkeze başarılar Allah emeginizi zayi etmesin.....

abi biz galiba erken havlu attık bir haftada 4 kuşum öldü hastalık her gecen gün yayılıyor büyük ihtimalle salmonella çaresini bulamıyorum halsizlik başlıyor sonra çok kötü isal kuruma ve ölüm .ölenlerden biri bol taklalı bozdumanlı yavru diğeri de videoda izlediğiniz boz dişi bakalım daha hangileri ölecek galiba sil baştan başlıycaz . sırf bu yüzden insan bırakmayı dahi düşünüor. emek veriyorum bütün bi senemi veriyorum hastalık geliyo senin bütün emeğini ve geleceğini alıp götürüyor . sonra kara kara düşün . yardım edebilecek kişiler varsa benle irtbata geçsin ben nasıl başedeceğimi bulamıyorum bu hastalıktan krtuluyum masada kuş uçrmaya razıym

HATIRLATMA İÇİN TEŞEKKÜRLER. YARIŞMA TÜRKİYE ÇAPINDA MI DÜZENLENİYOR ACABA ? FARKLI İLLRDEN KATILIMLAR OLUYOR MU ? YARIŞMAYA NASIL BAŞVURULUYOR ? İRTİBAT TELEFONU VEREBİLİRMİSİNİZ ?

YARIŞMA YA İL DIŞINDAN DA KATILABİLİRMİYİZ ? İRTİBAT TELEFONU VEREBİLİRSENİZ MEMNUN OLURUM.

Sinan kardeş geçmiş olsun gerçekten cok üzüldüm çünki aynı dert bendede var 2 hafta once 8 tane ( 4 tenesi yavru) kuş attım kalan kuşların 3 taneside sallabaş oldular tedaviye hala devam ediyorum sana vereceğim tek tavsiye buzüten kuşları mutlaka diğerlerinden ayır suluklarına hergun ilaçlı ve temiz su kat.. temizliği arttır ve çamaşır suyu ile kumesin her tarafını temizle.Tedavi bittikten sonra bende kuş beslemeyi bırakıcam çünki moral olarak bittim artık masada ucurmaya razıyım zaten daha hiç ucurmadık yavru beklerken herşey bittii

sincanda hangi mezatın düzenlediği kupa bu.metin abimi düzenliyor..

DraGLeR' Alıntı:
Sinan kardeş geçmiş olsun gerçekten cok üzüldüm çünki aynı dert bendede var 2 hafta once 8 tane ( 4 tenesi yavru) kuş attım kalan kuşların 3 taneside sallabaş oldular tedaviye hala devam ediyorum sana vereceğim tek tavsiye buzüten kuşları mutlaka diğerlerinden ayır suluklarına hergun ilaçlı ve temiz su kat.. temizliği arttır ve çamaşır suyu ile kumesin her tarafını temizle.Tedavi bittikten sonra bende kuş beslemeyi bırakıcam çünki moral olarak bittim artık masada ucurmaya razıyım zaten daha hiç ucurmadık yavru beklerken herşey bittii
geçmiş olsun dediğin şeyleri süekli tekrarlıyorum hergün sulukları altları yemlikleri dezenfekte ediyorum çamaşır suyu ile şu an ölümleri durdurabildim sanırım kullandığım ilaçlarda fayda gödüm biraz hasta kuşlarımdan birisi yemini düzenli yemeye başladı ötmeye falan başladı fakat isalde kesilme yok. isal birkaç kuştada görülmeye başladı. kalan kuşlarıneke olmaları biraz da olsa içimi rahatlatıyor çünkü onlar daha dirençli olyor yavrulara göre .bakalım haırlısı

evet kupayı metin abi düzenliyor
ankara dışından katılım olmuyor malesef ankara içi

Geri