Kursağı Şiş Yavru Güvercin Buldum! Yavruya Ne yapabiliriz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fatihkesan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatihkesan

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Fatih Ketzants
Meslek
Çöpçü
İlgi Alanı
/y/yArkadaşlar bu şekilde bir kuş. Kursağı çok fena şişmiş. Sanırım güvercin. Ne yapabiliriz? Bir veterinere götürdüm, herif kestirip attı. Viral olabilir dedi, muhtemelen ölür yapacak bir şey yok dedi. Youtube'a baktım, veteriner bir ilaçla kursağına kulak çöpü falan sokup şişkinliğin içindeki iltihabı falan temizliyordu ama ben beceremem bunu. Orman ve su işlerini aradım gelip alacaklarını söylediler ama saat 23:00 oldu gelen yok. Kuşa bir şey olacak diye çok korkuyorum. Bu işi hep beraber çözebiliriz. Hatta gönüllü veteriner bir arkadaş varsa kendisine kuşu ulaştırabiliriz.

IMG_20180609_221529.webp

IMG_20180609_221640.webp

merhaba,
yedikten sonra duvara yaslanır gibi kursağı yukarı şişirenler candida ters kursak. oncelikle mikostatin + ercefuryl + nidazol + bikarbonat ve multivitamin şeklinde tedaviye başlanmalıdır. dokumandan tip1 bölümünü okuyunuz. döküman linki: https://goo.gl/TVOLqb ctrl+f tuşlarına basıp, çıkan kutucuğa tip1 yazıp oklar yardımıyla konuyu bulup tamamını dikkatlice okuyunuz veya konuları siteden aratabilirsiniz. dökümanları güncellenebileceğinden sadece linkiyle paylaşınız ve bilgisayar üzerinden açınız yada google dokumanlar uygulamasını indiriniz. konu acmadan once siteden arama yapiniz. gecmis olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri