Kursağından Su Geldi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

erii

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
erhan arat
Meslek
avukat
İlgi Alanı
Kemirgenler
selamınaleyküm arkadaşlar ismim erhan sakaryadan
Hünkari cinsi güvercinlerim var yeni aldıgım bir takım hünkarinin dişisi sürekli kabarik duruyordu 2 gun önce elime aldım ve kursagında bişi olmadıgını fark ettim sanki bi hava veya su varmış gibi kursagı baş aşşagı cevirdigimde kursagından beyazımsı kirli bi su damladı 1.2 damla ertesi gün kuş bakan ve hastlıklarından biraz anlayan bi arkadaşa danıştım oda bana 250mg.tetra ilacını almamı ve günde bi tablet birer gun ara ile ver suyuda önünden al dedi söledigi gibi yaptım dun gece bi tablet verdim bu akşam kasefe girdigimde deli gibi su içmek istedi dayanamadım cok az ılık su verdim,bu hastalık hakkında bilgi sahipleri varsa lütfen yazsın ilaç veya yöntem saygılarımla

Kuş ateşinden çok su içiyor. Gripinin içini aç tozundan kiprit başı kadar ağzına dök 2 gün yap bişeyi kalmaz. Geçmiş olsun.

erii' Alıntı:
selamınaleyküm arkadaşlar ismim erhan sakaryadan
Hünkari cinsi güvercinlerim var yeni aldıgım bir takım hünkarinin dişisi sürekli kabarik duruyordu 2 gun önce elime aldım ve kursagında bişi olmadıgını fark ettim sanki bi hava veya su varmış gibi kursagı baş aşşagı cevirdigimde kursagından beyazımsı kirli bi su damladı 1.2 damla ertesi gün kuş bakan ve hastlıklarından biraz anlayan bi arkadaşa danıştım oda bana 250mg.tetra ilacını almamı ve günde bi tablet birer gun ara ile ver suyuda önünden al dedi söledigi gibi yaptım dun gece bi tablet verdim bu akşam kasefe girdigimde deli gibi su içmek istedi dayanamadım cok az ılık su verdim,bu hastalık hakkında bilgi sahipleri varsa lütfen yazsın ilaç veya yöntem saygılarımla

selamlar herkese yanlış anlama ama sana biri bir ilaç kullanımı tarif etmiş al bu şekilde yap demiş sende dayanamadım su verdim dedin şeker hastasına tatlı verme demişler sen tatlı vermişsin sana şimdi bir sürü tavsiye yazan olur sen yine bildiğini okuyacaksan söyle parmaklarını yormasınlar.

cok su içmiyor kardeş yemde yemiyor kabarık duruyor 2 gun susuz kalınca biraz verdim.hayvan cok zayıfladı kursagındaki eski şişkinlik yok şimdilik yemde yemege başladı azda olsa inşallah düzelir ilgili arkadaşlara teşekkür ederim

erii' Alıntı:
cok su içmiyor kardeş yemde yemiyor kabarık duruyor 2 gun susuz kalınca biraz verdim.hayvan cok zayıfladı kursagındaki eski şişkinlik yok şimdilik yemde yemege başladı azda olsa inşallah düzelir ilgili arkadaşlara teşekkür ederim

hayvanda kursak yanması var onun için cok su istiyor.yem yemeye başladıysa sorun düzelir çünki genelde kuşlar hastalandıkları hastalıktan değil. bu hastalık zarfında yeme içme gibi ihtiyaçları karşılayamadıklarından ölürler.

Salmonella olmuş Kurtulma ihtimali Çok az Ben Şimdideden başın sağolsun diim hatta. Diğer kuşlardanda ayrı tut bulaşıcıdır.

Geri