Kursak su dolu burun akıntısı vs

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Voyvot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Voyvot

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Voyvotoğlu
Meslek
Serbest
İlgi Alanı
Kediler
Sa arkadaşlar hepinizin bayramı mübarek olsun öncelikle
Benim acil yardıma ihtiyacım var çünkü her gün kuşlarım ölüyor hastalık konum kuşlarımın kiminde ayak aksaması kiminde kursak su dolu kiminde tüy kabartıp köşelere çekilme kiminde çok küçük sivilce gibi bişey var burunu hafifce sıkınca sarı irin çıkıyor sarımsıya yakın ishal de var kiminde de hepsi var ben bu işin içinden çıkamadım ölen kuşlar için çok üzülüyorum elimden de bişey gelmiyor bukonuda yardımlarınızı ALLAH rızası için esirgemeyin şimdiden hepinize tşk ederim

Canım kardeşim yazdığın ve ifade ne göre kuşlarında da aşırı ateş olmalı E-koli veya Adana koli rahatsılığı başlamış ilk önce nuframsin veya sulfamazetin al ishali kes ondan sonra 4 miks denen ilaçı al karşı tarafta oturduğuna göre Pendik Posta Güvercinler derneğine uğra Başkanı veya Ahmet amcayı Hüseyini veya Aydını bul sana yardımcı olurlar selamlar.

Bu kadar kısa sürede cevap vermenize çok sevindim dernek yanılmıyorsam topselvi civarında bayram dolayısıyla inş kapalı değildir kapalı ise öncelikle dediğiniz ilaçları yarın temin edip tedaviye başlıyım yanlız niframisin ilacı 10 gün önce 5 gün kullanmıştım bir sorun olmaz sanırım ilgine tşk ederim ALLAH razı olsun inş kurtulurlar

Canım kardeşim ağzını kapalı tutmaya veya bir ufak kavanoz içine koymaya çalış Bayram diye gitmemezlik yapma mutlaka açıktır onlar ilaç satan yerleri iyi bilir hatta dernekte var saygılarımla.

Acık oldunu bilsem şimdi bile giderim yarın sabah ordayım inş. ilgine tşk ederim kuşlar kurtulsunda

Bugün 3 gün tedavide herhangibir değişiklik yok 2 kaybım var hasta olan kuş sayım hızla çoğalmaya devam ediyor bu sabah itibariyle köşeye çekilip duran 8 adet kuş var böyle giderse çoğunu yada tamamı ölüçek benimde bunca senedir verdiğim emek son bulacak bende artık beslemem yapacak birşey yok sanırım herkese hayırlı bayramlar

http://i.hizliresim.com/3A6Qpr.jpg

Bu hastalığa çözüm bulamadım coli stop uyguladım olmadı cocci gel uyguladım olmadı mikostatin flagy serum tetra monodoks largopen sitedeki birçok öneri denendi şuan elimdeki bu soydan tek kalan kuştur bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum tşk ederim

Ah be abicim daha önce görseydim karaciğeri çalışan kuşları kurtarırdık sen ilaç vermekle ölümleri hızlandırmışsın.Bu hastalık viraldir yani virüs hastalığı ilaçla tedavisi olmaz.Hızlı birşekilde başlar bağışıklığı kuvvetli yaşlı kuşlar haric hepsini götürür.Kuşlar kambur olur sırtı yukarı kalkar karnını içeri çekiomuş gibi yapıp garip birşekilde yürür.

Geri