Kursaktaki Yara qibi şey [ ResimLi ]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FrKnuLuck
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

FrKnuLuck

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Furkan Ulucak
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
SeLamın Aleykum.Henüz 10 günlük yavrumun kursağındaki bu yara nedir ve bir zararı olurmu Lütfen yardımcı oLun.

_____ İyi GünLer.

Ekli dosyalar

• SNC00170.webp
    SNC00170.webp
    596.8 KB · Görüntüleme: 1,466
  • SNC00169.webp
    SNC00169.webp
    591 KB · Görüntüleme: 1,461
Bilgim yok ama yavrularda boyun alti bogaz keseside olabilir orda hep tuy olmuyor karni doyunca yani sisince bogazi kuslar bazen yere boynunu büktügünden bir yere takmis olabilir.

yada yan komsunun velisi sizin yavru kusu hirpalamis olabilir.
bunlar her geleni anasi sanar gagasini yukar tutar öbür kusda onu gagalayip parcayi koparmis olabilir.

Allah var öyle yarali bir olayim olmadi ama kafasindki tüyleri boyun ve bas tüyleri yolunmus yavrum oldu

merhem ve ilaclari vardir bir veterinere götüre bilirsin.eger anastezi yapabilirsen ameliyat bile edebilirsin ama degermi.

yavrunun yanina kimse gelmediginden eminsen tedaviyi geciktirme derim.

Ura benzio Cok Büyük ResimLe beLLi oLmuo :S ne yapcam hakkında bi bilgim yok. Bunu kurtarmam Lazım ana babası Cok oyunlu 1 yıldır sadece bu yavruyu alabildim oda Hasta Cıktı :S

Bu Arada Cevap İçin tsk ederim abi.

Aynısı benim beyaz yavrumada olmuştu.Ur sonradan kendiliğinden koptu.Bende ilklerde yara sandım fakat urmuş.Hiç bir ilaç kullanmadım doğal haline bıraktım.

kesınlıkle koparmayın bırakın kendı dussun eger bırakmassanız vucuduna yayılıyor hayvanın....

CevapLar için tsk ederim. Bende oLduğu gibi bırakcam .

S.a 2 gündür batikon ve merhem sürüyorum. Artık cok pis kokmaya basladı sanırım cürüyor. Etrafı beyazlastı sanki bi hayvan ölmüste onun kokusu varmıs gibi bi koku yayıyor. ne yapmalıyım. resimlerini ekliyeceğim.

oldugu gibi bırak hocam ana babası elinde nasılsa 1 yılda almışın uzuldum ama bizde 12 yaşında var bi erkek 4 yıldır yavru alma hayali kuruyoruz düzelir mrk etme yavruların yuva temizligine dikkat etmmeni öneriyorum gt20 vurabilirsin insulin ignesiyle mikropları kırması için kuşun direncini artırır

Geri