KURT KÖPEKLERİM VE YAVRULARI....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mirocu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

mirocu

Üye
Siteyi ziyaret et
selam değerli dostlarım...çok sevdiğim kurt köpeklerim yavruladılar... 6 yavru aldım muhreşem görünüyorlar sadece iki yavruyu resimleye bildim annesi müsade etmedi:)sizler ile paylaşmak istedim..

Ekli dosyalar

• DSC00107.webp
    DSC00107.webp
    1.9 MB · Görüntüleme: 1,465
  • DSC00106.webp
    DSC00106.webp
    2.1 MB · Görüntüleme: 1,474
işte bir kaç kare daha...

Ekli dosyalar

• DSC00109.webp
    DSC00109.webp
    2 MB · Görüntüleme: 1,476
  • DSC00110.webp
    DSC00110.webp
    1.8 MB · Görüntüleme: 1,391
ali hakan bey tebrikler ;
bu duygunun nasıl olduğunu iyi bilirim toplam benim köpeklerimde 5 batın doğum yaptılar inşallah sağ salim hepsi büyür ve anneleri gibi mutlu bir yuvaya ve onu çok sevecek sahipler bulurlar
selamlar
ahmet esmek

maşallah dostum dişisi sende varsa bende hakiki alman kurdu var eşleyelim zamanı gelince,heheheh

Kardeşim maşallah köpeklerin çok güzel yerinde müsait görünüyor.Sağlıklı bir şekilde büyütmek dileğiyle.

Ali hakan abi köpeklerinde kuşların gibi süper allah analı babalı büyütsün:D

Sevimli minikler maşallah .. sağlıkla büyürler umarımm Ali abi .. selamlar .ŞEREF

şeref' Alıntı:
Sevimli minikler maşallah .. sağlıkla büyürler umarımm Ali abi .. selamlar .ŞEREF

bylegend' Alıntı:
Ali hakan abi köpeklerinde kuşların gibi süper allah analı babalı büyütsün:D

fatih Eroğlu' Alıntı:
Kardeşim maşallah köpeklerin çok güzel yerinde müsait görünüyor.Sağlıklı bir şekilde büyütmek dileğiyle.

barakuda' Alıntı:
maşallah dostum dişisi sende varsa bende hakiki alman kurdu var eşleyelim zamanı gelince,heheheh

kuzeyli' Alıntı:
ali hakan bey tebrikler ;
bu duygunun nasıl olduğunu iyi bilirim toplam benim köpeklerimde 5 batın doğum yaptılar inşallah sağ salim hepsi büyür ve anneleri gibi mutlu bir yuvaya ve onu çok sevecek sahipler bulurlar
selamlar
ahmet esmek

Kuşçu Eşref' Alıntı:
Güzel köpekler yavrular inşallah ölmez anaları gibi sapasağlam olurlar!

selam değerli dostlarım anneleri bu fotolarda yok ..simsiyah bir dişidir anne eğer burada olsaydı çekemezdim fotolarını (: hele büyüsün ler de bakalım yeni fotolar atarım sizlere..

abi köpeklerin cok güzel bendede köpek meragı var ama artık bakamıyorum bir ara bi abimin sayesinde sivastan kangal getirdik daha köpeyi annesinin altından aldık 7 aylık oldu bir gün bir arkadş köpeyin yanına girmeye calışmış ben başka bi yerdeydim köpek acık bahcede duruyordu arkadş iceri girmeye kalkmış köpek buna bi pati atıyor kalbinin orası baya yarıldı ama ALLAH şükür arkadaşa bişi olmadı köpeyi aşıları falan vardı sonra onu bi cobana verdim cok üzüldüm :hungur: :hungur:

selam değerli dostum...evet pınarhisar a bahar geldi ve heryere olduğu gibi burayada canlılık getirdi..

dostum bakalım benim kurt köpegimi begenecekmisin ,inşallah hoşuna gider selamlar . :slm:

Ekli dosyalar

• DSC01667.webp
    DSC01667.webp
    39.3 KB · Görüntüleme: 995
Çok güzel köpek yavrular da çok sevimli inşallah sağlıklı bir şekilde büyür bi ara bende heves etmiştim bu köpeklerin fiyatları ortalama kaç lira :ne:

selam değerli dostum...evcil beslemek çok güzel bir şey..ama köpekler yani insana en yakın gelen ve sevinç,üzüntüsünü korkusunu en güzel ve açık anlatan hayvanlar beslemek başka bir olay..fiyatları hakkın da bilgim yok satmam da almam da...ama nette bulabilirsiniz..ben bir çiftte husky edindim annesinden ayrılmasını (sütten ayrılmasını) bekliyorum..

kardeşim benimde rotweiller'lerim var..
10 tane yavru yaptı. ama safkandı.. seninkilerde kırmalık var..
valla ben emzirirken kendim emzittiriyodum. bana annesi izin veriyodu. annede 9 meme vardı 10 tane yavru vardı sırayla birni çıkarıp diğerini emzittiriyodum. şimdi hepsi kocaman oldu.

Geri