kurtzahar köpek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan feyzikaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

feyzikaya

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Feyzi KAYA
Meslek
elektrik teknikeri
İlgi Alanı
1.5 yasında.

Ekli dosyalar

• pınar.JPG
    pınar.JPG
    58.5 KB · Görüntüleme: 1,905
Re: kurtzahar köpüek

arkadaşlar köpek daha 1.5 yaşında av biliyo, arka plandaki seterimiz çatal burun oturaklı avaı var.

Fevzi kardeşim köpeğin çok güzel kardeşim maşallah.1.5 yaşında artık adamakıllı av yapması gerekiyor,umarım yapıyordurda.Birde kuyruğu dikkatimi çekti.Bizim kurzaharın kuyruğu kesik.tabi bu zevk meselesidir,kimi kesiyor kimi uzun bırakıyor.Çulluk avında sık çalılıklardaki performansı nasıl?Daha doğrusu sık çalılara girmeye üşeniyormu yoksa cesursa girip fermayı vererek çulluğu kaldırıyormu? paylaşımın için teşekkür eder,güzel avlar çıkarmanı dilerim.

allaha şükür avı iyi ama fazla çulluk gösteremedim. bu yüzden çulluk avına genelde seterim daha iyi. ama bu işimi; keklikte iyi görüyo seteri aratmıyo? beni bile bazen hayrete düşürüyo kokusu çok iyi bir köpek ve korkusuzça çalılara giriyo. kuyruğunu da kestirmeyi düşünüyorum çünkü bu sene çok kanama yaptı çalılar yüzünden.

Feyzi kardeşim öncelikle tüyü kadar avı olsun diyelim. Ama kuyruk kesiminde biraz geç kalmışsın sanırım. Bence Aycan Veterinere Bi danışsan iyi Olur. O biliyor bu işleri. Sen daha iyi bilirsin.

Saygılarımla..
Hüseyin BAŞOĞLAN.

haklısın ama hüseyin kardeşim avda çalılarda çok kötü oluyo ve sezonda köpek kilo kaybediyo veteriner hekim aycan yaşar küçük bi operasyonla olur hallederiz dedi. bakalım. bu aralar yaptırcam sen sıkma canını seneye allah izin verirse getircem doğan köye beraber bi takılırız.

feyzicim bence kuyruk kesimi için geç kalmış değilsin.Bir arkadaşım pointer in kuyruğunu iki yaşında kestirmişti.Ve herhangi bir sorun yaşamadı.Ancak ilk önce sen bir veteriner arkadaşa danışssan daha sağlıklı olur.köpeğinin avı her daim kanlı olsun kardeşim.

benimde kurt köpeğim var çok güzel ayrıcada bizim ordaki hırsızlarıda yakaladı bizde nb şaka kimseyi sevmez çok hırçın ama bize gelince çok şeker oluyor

söylemeyi unuttum köpeğin güzelmiş bence bütün köpekler güzel

köpek güzel dişi değil mi?

evet lord kardeşim köpeüim dişi .

köpeğimin adı pınar

abi güzel köpek birde birşey sorcam setter çatal burun derken kırmamı hani tarsus çatal burun hep duyarım ama setter çatal burun duymadım

köpegin güzel bende de aynısı vardı ve bizim burada 1numara ıdi her avı yapar ve fermesı süperdi hatta unutmam bir arkadaşla ıddaya bıle gırdık köpek bıldırcına fermaya durdu o şimdi fermayı bozacak dedım bak şimdi bi bira açıcam ve bitirecem köpek dedim bekleyecek ve benden komutu almadan kuşu kaldırmayacak dedım ve ıddaya gırdık bır kutu fişegine ve aynen dedıgimgibi oldu ve sonunda kazanan ben oldum avcılık güzel bi hobi çok yaptım ama şu 6 7 seneden beri bıraktım yapmıyorum yapan arkadaşlara rasgele der selamlarımı ıletırım :oley:

Paylaşım için teşekkürler.Forumun böyle değişik türlerle renklenmesi güzel oluyor.Çünkü hepimizde farklı türden meraklar var.Size ve pınar hanıma guzel bir av sezonu dileğiyle.

maşallah görünüşü güzel inşallah avcılıgıda iyi olur güle güle besle

bunlarda bizim av köpekleri

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0012.webp
    Fotoğraf-0012.webp
    153.9 KB · Görüntüleme: 1,056
  • Fotoğraf-0013.webp
    Fotoğraf-0013.webp
    139.7 KB · Görüntüleme: 1,078
Geri