kuruma.(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cursed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 416
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cursed

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
cihat adaş
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
son günlerde herşey beni buluyo.( :hungur:
bir arkadaşımdan hediye kuş aldım ve ilk günlerde dikkat ettim birşeyi yoktu 2 gün sonra bir halsizlik,kabarma.kuruma ve sallabaş olma belirtileri göstermeye başladı. bugün elimden çıkardım ve başka bir kuş aldım mecbur kalarak. sanırım o kuş diyer kuşlarımada bulaştırmış yem görünce saldıran kuşlar aç oldukları halde fazla yem yemiolar ve yeşil ishal olanlar var sizce ne yapmalıyım çaresiz kaldım. :hungur:

Selamlar,

Bu siteye 05 şubat tarihinde üye olmuşsun, 51 tane ileti göndermissin, ama site içindeki önemli konuları hiç okumamışsın, kaç kere yazdım bilmiyorum, benim dışımda kaç kere yazdılar onuda bilemiyorum. Yeni kuş almak zorunda kaldığınızda "almamak çok daha isabetli olur" bu yeni kuşu veya kuşları kümesinize koymadan önce karantina kümesinde veya ne bileyim bir koli içinde bile olsa tutup, orada gözlemleyerek sizin kuş bakma tarzınıza adapte ettikden sonra bir sorun olmadığını gördükten, emin oldukdan sonra kümesinize koyun diye yazdık, yazdık, yazdık. Ama bir arpa boyu yol kat etmediğimiz görüyoruz.

Yazık günah güvercinlere değer vermemiş olsaydım, size olan kızgınlığımdan dolayı inşallah hepsi ölür, ölmeyenlerde sallabaş olur diye beddua edeceğim. Ama güvercinlere çok değer veriyorum...

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri