kus alcam yardim biraz hikaye gibi oldu :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuscu31
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

kuscu31

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
furkan karaca
Meslek
kuculuk
İlgi Alanı
ben hataylı biriyim yasim 15 güvercin merakım war yarin carşıya inecem ne tur güvercin almamı önerirsiniz 60 tl param war uygun fiyat olmasi şart bide 60 tl ye kac kus alabilirim önerileriniz ve cevaplarinizi bekliorum tesekürler. evde suan 2 ucan kusum war kanati cekilide warda ucan suanlık 2 kusum war hata yavrusu bile war maşalah büyüdü yavrular bazen gülüorum yuvaya baska kusmu gelmis diye benim yavrular kırma oldu ama benim gözümde güzeller ama cok sacma is yaptim hic keybirle posta cit edilrmi kus yoktu diye böle oldu ama hatami düzeltcem simdi boylu bir posta buldum disi wardi zaten yavrular büyüsün cit edicem onlari yavru güzel cikar ozaman neyse tesekürler

posta alabilirsin 2 cift kadar . ben oyun kusunu tekını 50 60 a alıyorum

eyw saol :D ben karar verdim alcam söyle ucuzdan keymir filan havada cok görünsün kus mavsat

Furkan hoşgeldin aramıza, posta alabilirsin bencede ama düzgün kuşların olsun istiyorsan bence biraz daha bekle maddi durumunu biraz daha düzeltip birikim yap ve daha güzel kuş al.

valaha böle bir sans yok kimsede babamin arkasinin enistesi kuscuymus adam hakiki kuscu halep suriyeden kus getirior adam bna saglam garip 4 aded kus verdim cinsleri sunlar 1 erkek istanbul kırk kuyruk 2 cisi kara ispir 3 cüsü halep kusu
ve 4 de posta ama asiri derece renkli iyi kus düstüm sansima önceki kuslarim koniordu yüksek yere onlarin kadini kestim bu getirdigim kuslarida alistirir diye smdi bekliorum bide oo arada bastirim oo erkekleri bir yere gitmez :D o kuslari 30 tl aldim adam bedava vercek ayip olmasin diye verdim eline 30 tl oo kusun tanesi 50 tl adam bana cok büyük ilik yapti saolsu n ins istedigim gibi ucar konmaz sökülür inşşş

sansa bak ya düsünüordum kesmir filan alim aklıma nerdenn gelcek böle kuslara sahip olcagim kıymetini bilmem lazim herkez iyi fiyata almisisin dior oo kusun tanesini 50 tl asagi alamasin diyorlar he + bide kuslarda hastalik kanat incime ayak kırıklık yok kuslar sorunsuz yane süper... herseyin hayirlisi bu arada h.b unutum heycandan h.b demeyi k.b

kuscu31' Alıntı:
sansa bak ya düsünüordum kesmir filan alim aklıma nerdenn gelcek böle kuslara sahip olcagim kıymetini bilmem lazim herkez iyi fiyata almisisin dior oo kusun tanesini 50 tl asagi alamasin diyorlar he + bide kuslarda hastalik kanat incime ayak kırıklık yok kuslar sorunsuz yane süper... herseyin hayirlisi bu arada h.b unutum heycandan h.b demeyi k.b

Hayırlı olsun, güle güle besle. Yalnız konu dışı olacak ama biraz konuşma ve yazmana özen göster ileride sıkıntı yaşayabilirsin. Yazdıklarını okurken dönüp tekrar okuyup anlamaya çalıştım. Abin , büyüğün olarak görüp sözlerimi yanlış anlama lütfen. Başarılar dilerim.

tesekürler anladım bunlarda kuslarimin resimleri 14 tane kusum war hepsi kanadi cekili gelsin ucurcam ins yavrularda büyüyüor sabirla bekliorum

kuscu31' Alıntı:
tesekürler anladım bunlarda kuslarimin resimleri 14 tane kusum war hepsi kanadi cekili gelsin ucurcam ins yavrularda büyüyüor sabirla bekliorum

resimleri göremedik?

kuscu31' Alıntı:
smdi bakabilrisn abi :D

kaçırmışım cevap veremedim kusura bakma canım. Maşaallah çok güzeller güle güle besle, yardımcı olacağımız konu olursa buradayız.

furkan hatayda nerde oturuyon bende hataylıyım

hatay iskenderun Yakin bir köyde oturiorum belki bilirsin orhan tepe die geçer

bu arada kahve rengi olan yavru kusum öldü eletirik diregine konmustu eletirik çaprtı beyaz ol4n yavruda skıntıya girdi ucrmior kardeşiyle önceden ne güzel ucuyolardi of cok üzüldüm :(

bu arada evimizin yaninda bir bina war biraz yükşek bizimkinden biraz yükşek kusum kaldirken oraya atior ne yapmalıyım yardim ederseniz sevinirim :((

careyi buldum galiba damı birazz daha yükseltmek

Geri