kuş aldğımda kanadı çekilmişti şuan çıktı ama şişkinlik var yardımlarınızı bekliyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lugat16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

lugat16

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Celal Batur
Meslek
bilgisayar meslek yüksek okulu yaşım 18 90 doğuml
İlgi Alanı
Kediler
sevgili kuş sevenler...!!
oyunlu kuş aldım.aldığımda kuşun kanadı çekikti 1 ay oldu bugün farkettim kanatları çıkmış biraz kovaladım kalksın die yanlız kalkmadı kaçtı kümeste yakaladım kanatları çıkmış yanlız alt tarafta ur gibi bi şişkinlik vardı baya büyük bişi.aldığımda yoktu eminim kontrol ettim. nasıl oldu bu bi çözüm yolu var mı acaba şimdiden teşekkürler..!!

MeRhAbA ben EMRAH sizin kuşunuzun kanadında ugur çıkmış o uguruda ancak jiletle ala bilirsiniz ama çok cnı yanar ancak sizi kekelemişle kardeşim kuşun kanadı heralde öledi size verirkende ugurunu görmediniz o kuşun uguru hep vardır o ugur olan yerin kanadını çekip anlaşılmasın die öle satıyolar o kuştan umudu kes

pardon ama kaç yıllık kuşçuyum kanadında ki ur olduğunu da biliyorum yanlız aldığımda yoktu onuda arkadaştan aldım kaçtı die kanadını çekti sonra bn aldım kuş uçuyodu aldığımda da yoktu kekleme fln yok para karşılığında almadım yanlız gerçekten ur yoktu demin bi abiye sordum kanadı çekildiğinde bazen tüy dönmesi oluşuyomuş o yüzden olmuş olabilir dedi

celal kerdeş bu UR belası nası bi illetse hiç farketmeden, aniden beliriyor ve kuşun hayatını resmen felç ediyor, Rabbim tüm kuşlarımızdan uzak tutsun, hayvanın üst tarafı felç durumuna geliyor, tadavi şekilleri bakımından bir çok yöntem duydum ama iyileşeni görmedim,

saolasın yorumun için memet abi kalıcak artık öle

selam
arkadaşım yapacağın tek bi iş var
kuş ilacı iğnesi satan bi yer biliyorsan oraya git
durumunu anlat ur iğnesi var şırıngaya çektir. 5 gün ur un içine iğneyi 2 mg olması lazım kendin enjekte et
geçer. merak etme
geçmiş olsun

Re: kuş aldğımda kanadı çekilmişti şuan çıktı ama şişkinlik

bence urun geçmesi için biraz limon suyu dök kardeş zaten sürekli yani düzenli olarak dökersen iyileşe bilir

Geri