kuş almak istiyorum site yöneticilerinden yardım bekliyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan adnan3444
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

adnan3444

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
adnan zengin
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
evet arkadaşlar daha yeni besliyorum 4 tane oyun kuşum var 1 veya 2 çift sağlam oyun kuşu istiyorum ama kimseyi tanımıyorum site yönetiminden isteğim iyi kuşçulardan yada derneklerden nasıl kuş alabilirim kimi önerirler açıkçası aldatılmak istemiyorum 10 ytl lik kuşu 100ytl veya daha yüksek fiatlara satabilirler bazen duyuyoruz iyi kuş gösterip sonra kötü kuş gönderiliyormuş site yöneticilerinin önereceği yerler varmı yada yöneticilerden kuş satan varmı yardım lütfen

adnan kardeşim bende kuşlar var ama renk kuşları uçurulmamışlar sana yaramaz.
ama yardımcı olmaya çalışırız tabiki sana.
nerde olduğunu yazarsan önce daha kolay yardım edebiliriz.

Merhaba adnan,

yardımcı olmaya calısırız nerede oturuyorsun? eger ıstanbuldaysan bıgun dernege gıdelım ıstedıgın tarzda kus buluruz mezattan yada dırek kusesten ucurarak...

ben malatyadayım öyle bakarak alma şansım yok ondan dolayı sağlam arkadaşlardan kuş istedim parayı gönderdikten sonra kötü kuş gelmesini istemiyorum

malatyalıcem isimli arkadaşımız var oda sanırım malatyalı istersen onunla bi irtibat kurmaya çalış kardeş...

arkadaşlar sağolunda ben malatya kuşu istemiyorum mardin urfa sivas oyun kuşlarından arıyorum

tamam o arkadaşta mardinlerde var.
yoksa seni yönlendirir.
Buradan bir kez daha seslenelim.
arkadaşımıza yadım edemilecek malatya civarından yetiştiricimiz yokmu?

KuCuKaFaCaN' Alıntı:
Merhaba adnan,

yardımcı olmaya calısırız nerede oturuyorsun? eger ıstanbuldaysan bıgun dernege gıdelım ıstedıgın tarzda kus buluruz mezattan yada dırek kusesten ucurarak...

İstanbulda nerelerden kuş alınır hem uygun fıyata ve guzel kuş olmasına dıkkat ederek .. ustat bılıyorsan bazı yerlerı buraya yazarmısın !!! Teşekkur ederim

değerli dostum malatyadasınız madem ben size elazığa giderseniz orada hangi kuşçuya sorarsanız eflatun u tanır..sizze yardımı olacaktır..saygılar

Geri