KUŞ ALMAK VE SATMAK İSTEYENLERİ BEKLERİZ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AYTUĞ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 545
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AYTUĞ

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Emrah ŞAHİN
Meslek
SANTRAL OPERATÖR
İlgi Alanı
Kediler
kuş almak isteyen ve satmak isteyenleri bekleriz
mrb arkadaşlar ben esenlerden dernekçi kenan her hafta pazartesi ,çarşamba , ve cumartesi günleri mezatlarımız vardır. bilgi edinmek isteyen arkadaşlar bana aşağıya yazacağım numaralardan ulaşabilirler.Mezatımıza kuş getirmek isteyen arkadaşlar olursa önceden arayıp sıra yazdırmaları rica olunur. bütün kuşcu arkadaşları davet ederiz

ADRES: Hava Alanı Mah. Köyiçi Cad. Dereyolu NO:74
ATIŞALANI /ESENLER/İSTANBUL

KENAN
GSM : 0535 638 74 76

AYTUĞ' Alıntı:
kuş almak isteyen ve satmak isteyenleri bekleriz
mrb arkadaşlar ben esenlerden dernekçi kenan her hafta pazartesi ,çarşamba , ve cumartesi günleri mezatlarımız vardır. bilgi edinmek isteyen arkadaşlar bana aşağıya yazacağım numaralardan ulaşabilirler.Mezatımıza kuş getirmek isteyen arkadaşlar olursa önceden arayıp sıra yazdırmaları rica olunur. bütün kuşcu arkadaşları davet ederiz

ADRES: Hava Alanı Mah. Köyiçi Cad. Dereyolu NO:74
ATIŞALANI /ESENLER/İSTANBUL

KENAN
GSM : 0535 638 74 76
Adınız soyadınızı Emrah ŞAHİN nickinizi AYTUĞ olarak veriyorsunuz. Buraya da ben Kenan yazıyorsunuz. Ne demek olduğu konusunda bizlerede bir açıklamada bulunursanız sohbetlerimizde size nasıl hitap edeceğimiz konusunda çelişki yaşamamış oluruz.

BAKIN DEĞERLİ ARKADAŞIM
BEN KENAN : EMRAH ARKAŞIMIN TAVSİYESİ ÜZERİNE BU SİTEYE GİRDİM, KENDİSİ BANA ŞİFRESİNİ VERDİ VE TANITIM AMAÇLI YAZMAK İSTEDİĞİN ŞEYLERİ KUŞCU ARKADAŞLARLA PAYLAŞABİLİRSİN DEDİ VE BENDE TAVSİYESİ ÜZERİNE ONUN KULLANICI ADINI VE ŞİFRESİNİ KULLANARAK BURAYA İLETİ BIRAKTIM

YETERİNCE AÇIK OLDU SANIRIM

Evet yeterince açık oldu. Yazdığınız adreste yukarıda konuda gayet açık olmuş. O zaman konunun yoruma açık kalmasına gerek te yok.
Buda yeterince açık oldu sanırım.
-kilitli-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri