allıpullu
Üye
- Ad Soyad
- Timuçin
- Meslek
- Tekstil
- İlgi Alanı
- Balıklar
Öncelikle selamlar, yetiştiricilik konusunda yeniyim iki ay kadar oldu, resimde gördüğünüz yerde tam altı kuş kaçırdım alıştırıcam derken, ilk problemim kümesimin çukurda kalıp uçan kuşun görememesiydi bunun için çeşitli yorumlarda bulunanlar oldu hatta kümesin karşısındaki duvarı ve kümesi kırmızı renge boyamam gerektiği söylendi, ama o problemi nihayet aştık uçan kuş kaçmıyo yerini bulabiliyor, tam yerimize alıştık derken bu seferde kuşları uçuramıyordum gerçi kuşlar arkadaşlarımın hediyesi ve pazardan satın alma kuşlar tanımıyorum huylarını, neyse ben bunları seçmeden sırıklıyordum yani o anda kim çatıdaysa tabi aralarında uçmayanlar olduğu için diğerlerinede kötü örnek oluyordu ve uçuş göremiyordum. bu sorunumu baba ve yavrusunu ikili uçurarak çözdüm, çözdüm dediğim iki tane kuş uçurabiliyorum :hhh: yetişen 4 yavru daha var onlarıda bu gruba dahil edip kendimce bir grup yapmak istiyorum ilk olarak öğrendiklerim bunlar ama daha oyun seyredemiyorum o ayrı :haha: sizlerle paylaşmak istedim ki öneri ve yorumlarınızla bu işi daha iyi yapabilirim tşkler.