Kus beslemek istiyorum en mantilikli yolu nedir ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İsmail34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

İsmail34

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
İsmail Bahar
Meslek
-
İlgi Alanı
Degerli abi ve kardeslerim.

Ben istanbul da yasiyorum ailemle kaliyorum ve ev kus beslemeye musait degil. Yazlikta dedeme baktirdigim kuslarim var fakat sadece haftasonlari bakma firsati bulabiliyorum bazen o bile olmuyor. Kus bakabilecegim cati kati ayri eve ciksam diye dusunuyorum. Vea kucuk bir arsa alip oraya kumes yapsam. Kus bakabilecegim en mantikli olan sey nedir?

Canım kardeşim İsmail öyle zannediyorum Çatalca da kuş besliyorsun kuşa beslemeye karşı sevgin olduğunu ve merakının olduğunu biliyorum ama kuş devamlı ilgi ve alaka ister ama senin eve bağlı yani yani yaşamını tek başına değil aile bireyleri ile devam ettirmeye mecbur olduğunu bu yüzden tek başına arsa alabilecek ve kümes yapabilecek gücün varmı var ise bu sefer davetsiz misafirler ile başın belaya girecek şehir içinde yerleşim alanlarında beslesen bu sefer komşular ile uçurduğun ve kuş kaldırdığın zaman komşularla ve apartman sakinleri ile koku ve pislik yüzünden başın belaya girecek bunları düşünmeni tavsiye eder saygılarımı sunarım.

Yorumunuz icin cok tesekkur ederim Ahmet bey. Okul ve askerlik mevzulari yuzunden ileriye donuk plan yapamiyorum. Ondan sonra bakariz bi seyler kussuz gecmez bu hayat :) Biri ile ortak kumes yapma gibi durumum var sizce bi sıkıntı olur mu ?

Geri