Kuş beslemeyi özlüyorum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yuşa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

yuşa

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
yuşa burak
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Selamün Aleyküm...

Yaklaşık 5 sene önce kuşçulukla tanıştım 2-3 sene kuş besledim yaklaşık 2 sene oldu bırakalı hala içimde bu sevda bitmiyor...bıraktığım dönem derslerim yoğundu ve başka sorunlarımda vardı bırakmak zorunda kaldım ama şımdi okulum bitiyo derslerim hafifledi hep içimde yeniden başlama istediği var...
Yeni başlayan arkadaşlara tavsiyem eğer kuşçuluğu öğrenceklerse bu site en doğru yer ben hemen hemen herşeyi buradan öğrendim.
eski günler aklıma gelince bi mesaj atıyım dedim

HERKESE TEŞEKKÜRLER...

İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN TESEKKÜRLER UMARIZ EN KISA ZAMAN İÇERSİSİNDE KUSLARINIZA KAVUSURSUNUZ
SAYGILAR

Yuşa okulu bitirmiş olmana sevindim.
Ancak henüz yaşın 18 bence istikametin üniversite olmalı.
Nasipte varsa üniversiteden sonra işini eline alınca kuş beslemeye tekrar başlarsın.
Ben de lise-üniversite arasını boş geçip üniversite 3'de tekrar başlamıştım. ;)
Darısı başına...
Khalid

Alayküm Selam,
Yuşa kardeşim bende 19 yaşımda üniversiteyi kazandığımda babam tüm kuşlarımızı sattı. Okul, askerlik, iş, eş, çocuk derken bu zamana geldik. Neredeyse 20 yıldır böyle kedinin ciğere baktığı gibi dışardan kuş uçuranlara bakıyorum. Bu hayvanların sevgisi kaç yaşınıza gelirseniz gelin sanırım insandan gitmiyor. Allah nasip ederse bende bir gün mutlaka tekrar başlayacağım... Allah kimseyi gördüğünden ayrı koymasın...Sağlıcakla kal...

gerçekten bitmez tükenmez bilmeyen bi sevda bide denizcilik okuyorum mesleğe başlayınca kuş beslemem imkansız olacak.bazen görüyorum birileri kuş uçuruyo insanın içinin yanmaması imkansız.

Seni gerçekten çok iyi anlıyorum bu heves ölene kadar kalır insanın içinde. Aynı duygular bende de mevcut. Ama askerliğime kaldı 6-7 ay, ve geride kuşlarımı bırakabilecek bir insan yok çevremde. Kısmetse askerden sonra bende tekrardan başlamayı düşünüyorum.
Forumdaki üstatlar abiler kardeşlerin, kuşlarına bakarak özlem gideriyorum :)

Öğrenciyken 7. sınıfta başladım kuş beslemeye kafam hep havadaydı ama aklım havada değildi.:)))))Büğün öğretmenim kafam hala havada.Bazen okulun bahçesinde yakınlarda uçan güvercinleri izliyorum öğrenciler soruyor neden hep havaya bakıyorsunuz diye gelde çevap ver:))))Sistemini kur beslemeye devam edersin....

GÜVERCİN BESLEMEDİĞİM GÜN, ÖLDÜĞÜM GÜNDÜÜR.!

Türker abimiz yazmış kısa ama öz....tebrikler abimize

Geri