KUŞ BULDUM ACİL YARDIM LÜTFEN

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan senlebn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

senlebn

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
berna kasucu
Meslek
yok
İlgi Alanı
bana da yardım edeceğinizi düşünüyorum dün ördeğimin yanında beyaz posta güvercini (cinsinden eminim) buldum.kanadı yaralıydı ve sanırım göz nezlesi olmuş çok üşümüştü aldım yemek verdim ev sıcaktı ısındı sabah gezinnmeye biraz biraz uçamaya başladı .bende evine gitmek istiyor sandım . ıstanbulda kar var bizim bölgede de bende koyduğum kartonu alıp camı açıp koydum yere yavaşça uçtu gitmedi .geri aldım ilk geldiğinden iyi bakmayı düşünüyorum gözü için ornımıx almayı düşünüyorum kanadı için ne yapabilirim kanadının yarası çok kötü gözükmüyor ama gözünü açamıyor ve gözükmüyor ayrıca sulu.veterinere götürmekten başka ne yapabilirim ?

çok hırçın ve korka yerinde durmuyor tutsam kanadı kapanıyor anlıyıcağın elime aldırtmıyor çok derin diil ilgi için saol

selamlar.evde yapacak bir şey yok olsada sınırlı.eniyisi veterinere götürmek

Arkadaşım resim koy mutlaka, resimsiz birşey söylenilmez. Yara var yara var, yırtık mı kesik mi belki kırık ta olabilir. Resim koyabiliyorsan koy mutlaka. Gözünü de çekersen iyi olur.

koymayı deniyicem.bu arada veterinerin verdikleri işe yaramadı.yaklaştırmayın dier kuşlara diyor

Geri