kuş cinsi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mustafa2121
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mustafa
Meslek
kanat
İlgi Alanı
Kediler
Slm herkeze ben diyarbakırda mustafa.İşe giderken yolda hasta bir kuş yavrusu buldum .Bu kuşun türünü nasıl ögrenebilirim ve nasıl beslemeliyim.Resmini atmaya çalıştım ama beceremedim.Kuşun bacakları uzun gagasıda uzun.Çok hızlı koşuyor.Bide resmini nasıl atabilirim.

Re: kuş türü

Bu kuşu yolda buldum türünü öğrenebilirmiyim acaba.

selamlar hangi kuşu resmini atarsan ögrenirsinde resim yok. kuş demene göre bagdat tarzı ama resim şart.

t

Ekli dosyalar

• Resim 005.webp
    Resim 005.webp
    4.7 KB · Görüntüleme: 1,765
bu güvercin mi emin misin ? su kuşuna benziyor ben bilmiyorum bilen varsa yazar.

bence guvercin yavrusu degil o yabani bir kus yavrusu tahminime gore Ak kuyruklu kız kuşu yağmurcungiller familyasına ait bir kuş türü.
Çok sığ sudan çoğunlukla yüzeyden böcekler ve diğer küçük avları seçerler

[No message]

Ekli dosyalar

• Resim 001.webp
    Resim 001.webp
    5 KB · Görüntüleme: 1,877
  • Resim 002.webp
    Resim 002.webp
    4.9 KB · Görüntüleme: 1,895
  • Resim 003.webp
    Resim 003.webp
    4.6 KB · Görüntüleme: 1,878
Kuşun 3 tane tırnağı var.acaba bu ne tür şeyler yer.Beslemek cok ugraştıracak gibi.Kuşun türünü çıkartabildinizmi acaba .

güvercin olmadıgı kesin...

Selam internete Vanellus albiceps şu yazıyı yazın anlıcanız ne olduğunu ben baktım kız kuşu falan diyor

deve kusu olmasın ? :D

linkin sonundaki "Öz" çıkmamış.Linke tıklayıp satırda "Öz" eklerseniz gÖzebilirsiniz

Bence beyler sıgırcık yavrusu bu kuş

mustafa2121' Alıntı:
Slm herkeze ben diyarbakırda mustafa.İşe giderken yolda hasta bir kuş yavrusu buldum .Bu kuşun türünü nasıl ögrenebilirim ve nasıl beslemeliyim.Resmini atmaya çalıştım ama beceremedim.Kuşun bacakları uzun gagasıda uzun.Çok hızlı koşuyor.Bide resmini nasıl atabilirim.
Kuş kız kuşuna benziyor. Mustafa bey bulduğunuz bölge veya yakınlarında sulak arazi var ise muhtemelen su kuşlarından olabilir.

bence yabani bir su kuşu diğer arkadaşın belirttiği gibi su yüzeyindeki böceklerle besleniyordur. eğer yakın çevrenizde gölet gibi sazlıkların bulunduğu bir yer varsa büyük ihtimal ordan gelmiştir. sizin yerinizde olsam böyle bir ortam varsa buraya bırakıp gözlemlerim..

SU KUSU DEGİLDİR BENCE CÜNKÜ AYAKLARI PERDELİ DEİL ÖRDEKLER BALIKCILAR KARA BATAKLARIN AYAKLARI HEP HEP PERDELİDİR FARK ETTİYSENİZ MARTININ AYAK LARI NI BİLMİYORUM BELKİ MARTI OLABİLİRR :tamam: :tamam:

valla güvercin olmadığı kesin ama ne olduğunu bilmiyorum...

SİNAN ÖZTEKİN

GÜVERCİN YAVRUSU DEGIL AMA TURAÇ YAVRUSUNA DAHA ÇOK BENZİYO BENCE TURAÇ YAVRUSU...

arkadaşlar ben de gördüm bu kuş sulak bölgelerde yaşayan bir kuştur. su kenarlarında beslenir.
asla martı deil bu. martınında ayakları perdelidir.
bu gocagöz kardeşim.. araştırdım en yakın gocagöz oluyoo..
sende kocagözün fotolarına bakarsan anlarsın. kuyruk aynı,gözler aynı,gagaları aynı,kafa yapısı aynı,bacaklar aynı..
bide bacakları çok uzun demiştin.. uzunluğu sığ sularda beslenmesinden kaynaklanıyo.. sığ sularda ayaklarını sokuyo gövdesi dişarda kalıyo buda leylek gibi anlıcağın..
biras daha evinde tut.. yem olarakta ufak ufak balık parçaları verebilirsin.. çünkü etçil olması lzm..
kesin çözüm balık parçaları ama en yakın zamanda göl gibi bir yer varsa oraya sal.. ailesi ordadır.
bunlar göçmen kuşlarda olabilir.. bir an önce bırak onu.

Geri