Merhabalar.
Muharrem abi genelde senin açtığın konuları arayıp buluyorum ve yorum yapmak istiyorum.Çünkü her zaman konuşulması ve konuşulanlardan ders alınması gereken konular açıyorsun.Fakat ne hikmetse hiç rağbet görmüyor.Konuşulmak istenilmemesinden mi yoksa kuş beslerken nasıl besleneceğinin bilinmemesinden mi bir karar veremedim.(Sözüm meclisten dışarı)
Ben kuşun önü ile pek ilgilenmeyen biriyim.
Bence de kuşun önü değil sonu ve devamlılığı önemlidir.Genelde internette paylaşılan videoların %75 i hep kızma oyuna yeni başlamış kuşlar.Kimse 2.5-3 yaşında eke bir kuş paylaşmıyor paylaşanlarda çok nadir.Bunun nedeni kuşların kızmalık dönemi ve oyuna yeni başlama zamanda daha çok performans göstermesinden kaynaklanıyor.Fakat bir kuşun iyi olarak sayılması için eş ve yavru gördüğünde sonunu değil kendini dahada geliştirip oyununu sürekli hale getirmesi gerekli.
Kimse beni yanlış anlamasın fakat sadece önü iyi olan kuşlar maddiyatı düşünenler için gereklidir.
Çünkü bu kişiler içlerinde bomba patlayan oyuna yeni başlamış kuşları izleterek tuzlu tuzlu satarlar.
Önü güzel diye para verenler , önünü çok beğenip aldıkları kuş belli bir süre sonra asıl kimliğini ortaya çıkardığı zaman yine arayış içine girerler.Döngü bu şekilde devam eder.
BUNUN İÇİN HER ZAMAN ÖNÜ DEĞİL SONU DİYORUZ...
Yanlış bir cümlem oldu ise affola...
Saygılarımla...