kuş dengesizlesti yardımmm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ysf_Saraçoğlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
yusuf saraçoğlu
Meslek
muhasebe
İlgi Alanı
Kediler
2 3 gundur pOsta kusumda garıp hareketLer goruyorum kumesten cıktıgı zaman devamlı tuylerını kabartıyor ve halsiz. uctugu zaman havada cok uzun zaman ucuyodu en az 1 saat sımdı 4 5 tur atıp ınıo kumestede garıp hareketler yapıo en garıbı yere sureklı sert bısekılde gaga vuruo yerde yem yok bısı yok bıde sureklı gozlerını kapalı tutuyo hıc bole seyler yapmazdı :S ılk kusum onun ıcın uzuluyorum napmam gerekır bı bılgısı olan varmı ?

Kuşun büyük olasılıkla sallabaş olacak. elinle kursağını kuşların hepsi yemlenince kontrol et. kuşlarının hepsinin yem yediğine emin ol. Bu tür hastalıklar kuşlar uzun uçup efor sarfettiklerinde ve erkek kuş dişiyi yumurtlatmaya çalıştığı veya tüğe girme çıkma zamanlarında meydana gelir. yeme karşı ilgisizlikleri olur. işte o zamanları gözetleyip yem yemeyen kuşlarına ayrıca bir ilgi gösterip gerekirse elle beslemen gerekir. Hastalıkların çoğu kuşlar yeteri kadar beslenmedikleri zaman ortaya çıkar. ve anlattığına görede kuşun salmonella tedavisi hakkında değişik bilgiler mevcut bulabildiğin veya bulabileceğin ilaçlar doğrultusunda tedavisini yapabilirsin.

artık hastalıgının sebebını ogrenemeden kuşum bugun oldu evlat acısı gıbı koydu kusu olu gorunce
sabah ıse gıderken kardesıme veterınere goturmesını soledım kusu aksam geldım kardesım veterıneree goturdum ıgne yaptı Dedı kusu kumese koymus sonra bakmıs kus olü :(

kus demekkki hastaydi igneyi kaldiramadi.bizde kuslara igne yaptigimizda halsiz hasta olanlar ölüyor....anliyorum ilk kusun üzgün olman normal..gecmis olsun

EYw. bayburtlu kardes Ben de oyle tahmın edıyorum. yavruyken almıstım kusu 4 yasındaydı Cok sadık Akıllı bı kustu hasta OLdugu zaman kumestekı butun kuslar Onunla Ilgılenıodu Kusler gelıp gagalarıyla kafasını oksuolardı hasta oldugu nu otekı Kuslar Da anlamıstı Sankı ona uzuluyo gıbılerdı Posta kUsu nun ne kadar sadık oldugunu bı kere daha anladım olurken bıle KUmesını terketmıor Kumesınde oluyor :(

Geri