KUŞ HIRSIZLIKLARINA KARŞI BİRLEŞELİM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan abraam74
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 969

abraam74

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ibrahim akdağ
Meslek
yönetici
İlgi Alanı
Kediler
ÜLKEMİZİN GENELİNDE KUŞ HIRSIZLIGI ÇOGALDI BUNUN İÇİN BİRLEŞELİM BU İŞTE MEZAT YAPAN DERNEKLERE BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR HIRSIZLAR DEGİŞİK VİLAYETLERDEN CALDIKLARI KUŞLARI DEGİŞİK VİLAYETLETDE SATIYORLAR BURADA MEZAT YAPAN DERNEKLERDEKİ KİŞİLER SEN BU KUŞLARI NERDEN BULDUN NERELİSİN DİYE SORUP ARAŞTIRMIYORLAR VE BU KUŞ HIRSIZLARI RAHAT RAHAT BU İŞİ YAPIYORLAR BÜTÜN İLLERDEKİ DERNEK BAŞKANLARI BUNLARA ÖNLEM ALMALI VE SAVCILARDA KUŞ HIRSIZLIGINI FAZLA DİKKATE ALMIYORLAR BUNLAR İÇİN NASIL ÖNLEM ALINIR VE KUŞ HIRSIZLIGI NASIL ÖNLENİLİR BUNUN İÇİN ÇALIŞALIM HIRSIZLARDAN KUŞ ALMAYALIM VE POLİSE İHBAR EDELİM BUGÜN SİZİNDE CANINIZ YANMADAN BU İŞİ DENEK BAŞKANLARINIZA SÖYLEYİN ANLATIN MEZAT YAPAN ARKADAŞLAR TOPLU KUŞ GETİRENLERİN KİMLİK FOTOKOPİSİNİ ALIN GELDİGİ İLİN DERNEK BAŞKANINLA GÖRÜŞÜN KUŞLAR ÇALINTIMI KENDİSİNİNMİ DİYE BU HIRSIZLIKLARI ÖNLEYELİM LÜTFEN DUYARLI OLALIM

Selam.a abi gerçekten çok güzel bi konuya değinmişin teşekkür ederiz,ama bu konu hakkında gerçekten kimse ilgilenmiyor kendi açımdan konuşuyorum balkonda yakalamıyayım direk gözünün yaşına bakmaksızın atarım balkondan aşağıya sorduklarında beni gördü korktu ve atladı,bu fikri bana söyleyen komiser ve bende bunu yöntemi uygulıyacam,inşallah kimsenin başına öyle kötü bi olay gelmez.

arkadaşım bnce hatayı hırsızlarda değil birazda insanlarda arayalım hırsızlar değerli şeyleri çalar satar ve geçimini sağlar sebeb bu hayat tarzı onların işine geliyor günahı sevabı boyunlarına ancak herkezin kuşu kendi gözünde değerlidir bende 20 liraya 50 liraya alınmış uygun kuşlar var ama gözümde hepsi değerli ama ilanlarda arkadaşlarım (sözüm meclisten dışarı) kuşalrına 500 1000 lira fahiş fiyatlarla hint kumaşı hesabı sitelerde boy boy fotolarla sergi yapıyor bunu gören bu saçma fiyatları gören her insanda kolay para kazanma uğruna yapmıcak olsada bu işlere bulaşıyor sorun bence bizde iğneyi kendimize batırma zamanı geldi mi ne ? !!!

kimse söylediklerimi yanlış anlamasın aman ha bnde hırsızlıklara karşıyım doğal olarak

Geri