kuş hızlı nefes alıyor???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan silik dumanlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kubilay aydın
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar bende bir kuş var bir süre önce hastalandı pusuyordu sonra iyileşti 3 4 gün sonra tekrar haastalandı kuşun nefes alması değişti cok hızlı nefes alıyor cok az sekildede ağzı açık duruyor bir lastik gıcırtısı gibi bir ses cıkıyor yemi yiyor suyu içiyor ve bi kösede pusuyor uçmayı istemiyor acaba ne olabilir

Kardeşim bu kolay bi hastalık Allah'ın izniyle üstesinden geliriz. Eczaneden Monodoks isimli ilacı al (kapsül) (4 tl falan olması lazım). Günde 1 tane yuttur kuşa. Yutturmadan önce ilacı ıslat ki kolay yutsun hayvancağız. 1 günde geçmezse 2. gün aynı şekilde 1 tane daha yuttur geçer...

.......SİNAN ÖZTEKİN.......

teşekkür ederim sinan kardeşim alıcam bu ilacı yutturucam inş. iyileşir

ilacı kullandınmı kardeşim aynı sıkıntı bendede var şimdi

Mustafa Abim ben çok kullandım.. Çok yararlı; sende kullan bence..

..............SİNAN ÖZTEKİN...............

kubilay şu an senin hayvanın cigerleri iflas etmek üzere.tabiki buradan tanı koymak biraz zor hastalık virüs yada bakteri kökenli olabilir .oyüzden tam tanı konmadan tedavi yetersiz kalır ve hayvana zarar verebilir.bizler ise tamamiyle tecrübelere dayalı metoglarla başımızın çaresine bakmaya çalışıyoruz.tedavi ise baytiril tetracillin linconmycin kullanabilirsin bunlar üst solunum enfeksiyonları icin kullanılır.benim tedavi şeklim ise ağır hastalar için gentamicin ve tylosin karışımı bu ilacı her üç saate bir iki gün üçer damla oral olarak uyguluyorum pek bu hastalıkla karşılaşmadım ama etkisini gördüm geçmiş olsun

Geri