Kuş Kaçırma :@

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emircan41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Emircan41

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Emircan Ceyhan
Meslek
yok
İlgi Alanı
Kediler
Abiler , Kardeşler bi çift istanbul bango'm vardı.bu gün 8. günüydü kuşu tok ucurdum kus benim çatımdan baska catıya kondu oradanda yavas yavas baska damlara konarak uzaklastı.Belki bi yerde de yatmıs olabilir.Bir kuş 8 günde alısmaz mı arkadasım ya :S Verdiğim para helal olsunda kaçmasına deli oldum bari biraz ucsaydıda kaçsaydı hiç yoktan sonra güzel kus almısım deseydim kus damlara kona kona kaçtı allahım ya bide bi kaç sorum olacak.

• Kuşu nasıl alıstırabilirim üstü kapalı teras gibi bi yerde besliyorum pencereye salmalık yaptım ?
• Yuvaya nasıl alıstırabilirim ?

Kuşlarını 1 haftadan fazla bantlı tut veya uçurmıcaksan kuşu makasla damızlık yaparsın.

4 tarafıda tel örgülü bir salma yap fazla büyük bişey olmasına gerek yok günde bir kere kuşlarını içine koyup (çok fazla kuş koyma içine bir limon kasası büyüklüğündeki salmaya 1 çift kuş idealdir) salmayı terasa bırak kuşlar etrafı iyice tanısın.

Salma yapmıcam diyosan kuşlarını bantlı şekilde çatına salabilirsin fakat kuşlar yere atlıyabilir dikkat et.

Güzel günlerde salmalığa koy...Bende 8 gün sonra salmıştım baskamı ve kaçtı 3 gün sonra diğer kuşlarımı saldım ve geri çektiler...Yani dediğin gibi kuş bir yerde yatabilir...

İnşallah Hayırlısı Neyse O Olsun İnsallah Geri Gelir .s

Geri