ilyaskonya
Üye
- Ad Soyad
- KonyalıKuscu
- Meslek
- otokaporta
- İlgi Alanı
- Kediler
mrb arkadaşlar 5 katlı binanın arka bahcesinde 1 senedir güvercin yetişciriligi yapıyorum 40 adet taklacı güvercinim var karşımdaki bina 3 katlı kuşları ne zaman uçursam o dama atıyorlar 1 2 saat 20 30 adet kuşum o damda kalıyor sonra indirip katıyorum karşı komşum bundan şikayetci hergün bna şikayet edicegim resim çekecegim vb gibi sözlerle geliyor kalbini kırmadan gönderiyorum ve dün geldi sinirli bi şekilde sana sun itirazım bu yarın 1 tane kuşuşunu dammda görürsem bilmem neyi çagırıp resim çektirip mahkemeye vercem gibi tehtitler yapıp gitti bende 40 adet güvercinden 30 tanesini gönderdim sadece 10 tane kuş kaldı üstelik 5 katlı binada 5 komşuyuz bütün komşularım güvercinleri cok seviyor oturdugum apartmanda komşularımla aram cok iyi hatta kümesin anahtarı 2 3 komşumdada var ben yokken yemlerini felan veriyorlar
sizce ne yapmalıyım sölede bi hastalıgım var nerde oturursam oturayım en fazla 2 hafta güvercin beslemeden durabiliyorum lütfen yardımcı olun bana ne yapayım arkadaşlar ? nasıl bi yol izliyim ne yapıyım ____???????????????
okuyup cevaplayanlardan allah razı olsun hayırlı bayramlar bayramınız mübarek olsun arkadaşlar
sizce ne yapmalıyım sölede bi hastalıgım var nerde oturursam oturayım en fazla 2 hafta güvercin beslemeden durabiliyorum lütfen yardımcı olun bana ne yapayım arkadaşlar ? nasıl bi yol izliyim ne yapıyım ____???????????????
okuyup cevaplayanlardan allah razı olsun hayırlı bayramlar bayramınız mübarek olsun arkadaşlar