kuscu_marik
Üye
- Ad Soyad
- Muharrem Karaderili
- Meslek
- kamu çalısanı
- İlgi Alanı
- Kediler
S A Arkadaşlar 05 12 2010 saat 15,30 16.00 gibi saatler arasında ankara akdere 50yıl parkı civarında kuş kaybeden var ise kuşu ve belli işaretini söyleyebilenler kuşu gelip alabilirler bacanagımın oglu50 yıl parkında güvenlik o yakalamış kuşçu oldugumu bildiginden bana getirmiş tarif edebilenler kuşu gelip alabilir
SAYGILAR topraklı degil akdere imiş 100yıl park degil 50yıl park imiş degiştirmek dogru bilgi vermek istedim degişiklik ten dolayı özür dilerim
S A ARKADAŞLAR KUŞ OYUNLU NEFESLİ BİR KUŞ ASİL BİR KUŞA BENZİYOR BİR KAÇ GÜN DAHA BEKLEMEDEN SAHİBİ ÇIKMAZ İSE YARIN SABAH BIRAKMAYI DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ UÇAN NEFESLİ BİR KUŞ OLDUGUNDAN ZAMAN GEÇİRİP YATIKLAŞMADAN MESAFE YAKIN OLDUGU İÇİN BELKİ EVİNİ BULABİLİR
SAYGILAR topraklı degil akdere imiş 100yıl park degil 50yıl park imiş degiştirmek dogru bilgi vermek istedim degişiklik ten dolayı özür dilerim
S A ARKADAŞLAR KUŞ OYUNLU NEFESLİ BİR KUŞ ASİL BİR KUŞA BENZİYOR BİR KAÇ GÜN DAHA BEKLEMEDEN SAHİBİ ÇIKMAZ İSE YARIN SABAH BIRAKMAYI DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ UÇAN NEFESLİ BİR KUŞ OLDUGUNDAN ZAMAN GEÇİRİP YATIKLAŞMADAN MESAFE YAKIN OLDUGU İÇİN BELKİ EVİNİ BULABİLİR