kuş kaybedenler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuscu_marik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Muharrem Karaderili
Meslek
kamu çalısanı
İlgi Alanı
Kediler
S A Arkadaşlar 05 12 2010 saat 15,30 16.00 gibi saatler arasında ankara akdere 50yıl parkı civarında kuş kaybeden var ise kuşu ve belli işaretini söyleyebilenler kuşu gelip alabilirler bacanagımın oglu50 yıl parkında güvenlik o yakalamış kuşçu oldugumu bildiginden bana getirmiş tarif edebilenler kuşu gelip alabilir
SAYGILAR topraklı degil akdere imiş 100yıl park degil 50yıl park imiş degiştirmek dogru bilgi vermek istedim degişiklik ten dolayı özür dilerim

S A ARKADAŞLAR KUŞ OYUNLU NEFESLİ BİR KUŞ ASİL BİR KUŞA BENZİYOR BİR KAÇ GÜN DAHA BEKLEMEDEN SAHİBİ ÇIKMAZ İSE YARIN SABAH BIRAKMAYI DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ UÇAN NEFESLİ BİR KUŞ OLDUGUNDAN ZAMAN GEÇİRİP YATIKLAŞMADAN MESAFE YAKIN OLDUGU İÇİN BELKİ EVİNİ BULABİLİR

Örnek bir davranış.. tebrikler..

bu davranışınızdan dolayı sizi tebrik ederim

keşke herkez böyle olsa... adam çatıda kuşunu indirir, yakalar yeminler eder bende yok diye... bir o insanlara bak birde muharrem abiye bak... tebrikler abi davranışın için... iyilikler ve güzellikler seninle olsun

EVET BENCEDE HERKEZ MUHARREM ABİ GİBİ OLSA TAKDİR EDİLECEK BİR DAVRANIŞ

örnek davranışınızdan dolayı tebrik ederim, umarım hepimize örnek olur.

gercekten herkesın yapması gereken bısey

sizi bu davranışınzdan dolayı takdir ediyorum örnek bir davranı

S A Kuşu bu sabah itibari ile bıraktım inşallah evini bulur bekleseydim yatıklaşıp evini bulabilmesi zor olabilir diye düşündüm yetiştiren kişi ne emekler harcamıştır inşallah kuşuna kavuşur

BAŞKALRININ ÜZÜNTÜSÜ
BENİM SEVİNCİM OLAMAZ ORTADA EMEK VAR
İLGİLENEN MESAJ YAZAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM
SAYGILAR SUNUYORUM KUŞ KARA BOZ ERKEK AYAGINDA KIRMIZI BONCUK VARDI OYUNLU NEFESLİ GÜZEL BİR KUŞ İDİ

Geri