Kuş Kısır mı Hasta mı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kp1skopaT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Kp1skopaT

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Kubilay candoğan
Meslek
OKul
İlgi Alanı
Kemirgenler
Sa arkadaşlar bir çift bangomun kümesini değiştirdim Kümes büyük içine çok rahat giriliyor yem kovasını koydum üstüne poşet koydum kı yem yemesinler diye sonra bi farkettim kuş yem kovasının üstüne çıkmış biri yem kovasının içinde yatıo yem çeyrek olduğu için rahatça yatmış biriside kovanın kıyısındaydı daha kümeslerini değiştireli 2 -3 gün olmuştu yumurtlıyacak olsalar yumurtaya kovalar erkek acaba kuşlar kısır mı ? çok güzel kuşlar o yüzden sorma gereği duydum şımdıden cevaplarınız için teşekkürler

yazdıklarından tam birşey anlamak zor biraz daha açıklayıcı yazarsan yardımcı olunur

kuş bu yatar kalkar yumurtlar bunlar dogal şeyler kimse kuşların ne zaman ne yapacagını bilemez sen kuşları yeni almışsındır aldıgın yerde kovalamışdır birde kümesin sogksa zaten yumurtlaması yüzde 20 ihtimal bunu bir anda kısırlıga baglayamayız yattı diye kısır denmez kısırsada yumurta bulun ikitane altına sürün yatıyormu diye yatarsa bakıcı yapın biley olmaz onunda iki kanadı var

kuş yem kovasına yatıyor ama yumurtlamamış anladığıma göre. böyleyse hemen kısır demek doğru olmaz. zaten kuşların kümesi yeni değişmiş,alışmaları için zaman lazım. bazen kuşlar alışılmadık yerlerede yumurtlayabilir. bir arkadaşın kuşu kapının yanına yere yumurtlamıştı. kümese aışınca kendilerine yuva yaparlar.

Geri