kus neden kusuyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan diego
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

diego

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
aykut ..........
Meslek
ogrencı
İlgi Alanı
Kediler
slm arkadaslarım abılerım bendekı kusların yarıdan cogu kusuyo yedıgı yemı.Bu durum ıyımı kötümü

insanlar gibi onlarda canlı kusanlar hasta kusanlarla kusmayanları ayır ki kusanların kustugu yemi yemesinler yemin kötü veya bayatsa olabilir bunun gibi bir sürü nedenleri var yakınında bulunan iilaç satan bir yerden kusmasıyla beraber dışkısınn nasıl oldugunu ve kuşun zayıflaması varmı yok mu çok su içiyormu bunlar gibi kusmanın yanında etkenlerde varsa anlatarak en uygun ilaçı almalısın kuş hasta değilse zehirlenmediyse kusmaz büyük ihtimal kusların dışkılarıda kuru değil yaştır ishale yakın. en kısa zamanda kuş ilaçı satan bir yerden ilaç al yoksa kesinlikle ayır kalan sağlar benim de başka yapıcak bir şey yok.

ben kusları dama cıkarıyom sabah 10 gı bı saat 3 4 gı bı ındırıyom yem atıyom cok hzılı yıyolar ve sonra suya dalıyolar sonradar bazıları kusuyo topragın ustunde yem atıyom

yemin bayat olma ihtimali nedir?

bayat olma ıhtı malı var cunku yag kuyu larıvarya onun ıcınde saklıyom
bıde nerde saklayım yemı ne kabınn ıcınde

Bahcende bitki yesillik felan varmi ? Benim kuslarda aynen oyle yapiyordu , sonra icine kurt dustugunu zannedip kurt haplarindan verdim ama hicbir faydasini gormedim.
Sonra sularina 4-5 gun ilac kattim , oda fayda etmedi.

Demem oki bazen ot felan yiyyorlar ve migdesi bu otu kaldiramadigi icin geri cikartiyorlar dogal olarak yedikleri yemide geri cikartiyorlar.
Misal 3 gun once benim bir kusum ot yemis galiba , kusurken kusugunu inceledim ve icinde ufak ot parcasini gordum .Zannediyourmki yedikleri bazen otlardan kaynaklaniyor eger bahcenizde varsa temizleyin o otlari.

Tedavisine gelince , gerekmiyor..ben bahceme tas doseyecegimden dolayi cimleri felan kaldirdim suan bahcenin yarisi toprak.bundan birkac hafta once kuslarimin yarisi kusuyordu , simdi hicbiri kusmuyor.Arada bahcede ot felan yiyinci o otlari geri cikartiyorlar fazla problem olmuyor.

evet ot yıyolar ama ben yemı nereye koyuyu sızce

Geri