kuş pazarı bilinmesi gerekenler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdemekshi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

erdemekshi

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
erdem ekşioğlu
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
arkadaşlar bu pazar kuş pazarına gideceğim edirnekapı kavşagındakine sormak istediğim birkaç birsey var

1-sadece cumartesi ve pazar oluyormus dogru mu
2-pazar gübleri satan kişi sayısı daha çok fiyatlar daha ucuzmus dogru mu
3-giden arkadasların şunu unutma yada soyle yap diye tavsiye verebilecekleri bi konu var mı
4-hünkari için gidiyorum ve aradıgım birkaç renk var hünkari bulabilirmiyim orda

evet cumartesi pazar var pazar daha kalabalık olur ucuz olurmu onu bilmem.çakallara dikkat et paranı çarptırma.hünkari bulursun büyük ihtimal

saygılar...

Kuşların Genelde Kanatlarında Sorun Oluyor Gecen Eskişehirde Bir Pazara Gittim Mıro Vardı Elime Aldım Baktım Kanadı Şiş Ucması Imkansız Ben Görmesem Söylemiyecekti Çok Dikkatli İncelemen Lazım Kendı Kusumu Diye Sor Bunu Ticaret Haline Getirenler Var Gidiyorlar İhalelerden Pazarlardan Ucuza Ne Olduğu Belırsiz Soyu Sopu Bellı Olmana Kusları Topluyorlar 2 Katı Fiyata Satıyorlar Geneli Beslemeyen Kişiler Zaten... Pazarda Kuş Satanların.

SLM, ben geçen pazar gittim çok kalabalıktı hünkari ırkı hiç görmedim nerdeyse genelde mardin vardı . fiyatlar çok pahalıydı ama kuş alırken alacağın kuşu eline al ve incele ilk önce kuş satıcıları gerçekten çakallar..SAYGILARIMLA

ilk olarak kanatlarına bakın ur falan olabiliyo.kalabalıkta bulduklarına satıyolar..dikkat edin..

pazardan aldiğiniz kuşun kanadını,çatısını ayağını iyi kontrol edin.pazarda dopingli kuşta çok oluyo sağlam diye alıyosun 5 gün içinde ölüyo

Hünkari benimde çok beğendiğim ve aradığım bir kuş ve de oldukça pahalı.Değeri yüksek olan bu kuşu pazardan almanızı tavsiye etmem.Umarım aradığını bulursun .

Pazara her türlü kuş geliyor.Alacağınız kuşun sağlıklı olmasına dikkat edin, kuşun kilosu, tüy yapısı, gözlerine bakın diyeceğim ama bazen satılan kuşlar hırpalanmış oluyor bir kaç günlük bakımdan sonra cin gibi oluyor, bu işler birazda şans işi.Alacağınız hünkari yurtdışı orjinliyse en az 150-200 gözden cıkarmanız lazım.

Pazar günleri daha kalabalık olur.. Satıcıların çoğu simsar dikkat et.. kuşun kanadına kuyruğuna kıçına başına iyi bak.. inşallah aradığını bulursun..

Geri