Kuş pazarı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan istanbul3434
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Arif topçu
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Selamün aleyküm abilerim kardeşlerim, ben her hafta sonu edirne kapı kuş pazarını ziyaret ediyorum. Kuşculuk camiasında genç ve yeterince bilgili değilim. Her hafta sonu aksilik olmazsa edirnekapı kuş pazarına gidiyorum, asıl sorum her hafta sonu edirnekapıya gidenleriniz varmı var ise bana 1 çift aynı cins'den güvercin hediye edebilirmisiniz. İsterseniz parasıylada olur fakat 30 35' lira ile gidip geliyorum hoş görünüz. Baska güvercini ve bursa oynar, kelebek güvercinlerine merak sardım kümesimde 1 çift yer almalarından memnun olurum.. Saygılarımla..

Kardesim kuşçuluğun ayakalar altında olduğu bir dönemdeyiz.. belki bazı abilerimiz sana hediye eder ama edirnekapı pazarına 35 lirayla gidiyosan hiç gitme bence...o paralara çok iyi kuşlar bulamazsin hatta çok beklersin güneşin altında....sevgiler

Aynen öyle ben biraz gelişmiş bir kuşçu olsaydım seve seve hediye ederdim besleyeceklere. Malesef herkes kendi çıkarının peşinde hediye falan etmez kimse onu anladım artık :) Bedava mezara gircek insanlar var şu yalan dünyada..

Canım kardeşim dün senin E -Postana yazı yazdım dönüp yazı yazma zahmetine girmedin geçip klavyenin başına boyuna makinalı gibi yazıyorsun nerede oturduğunu ,ne cins kuş beslediğini,nerede okuduğunu ,kendi kümesin mi,başkasının kümesi veya başkasının bahçesindemi gibi bir takım sorular sordum şimdide hayıflanıyorsun gördüğüm kadarıyla yazılarından oyun kuşuna meraklısın oda bende yok insanlar dediğin gibi kötü olmuş yazıyorsun ama ne kadar gerçek biz bir sürü insana kuş verdik vermeye de devam ediyoruz ama arkamızı dönünce ya kaçtı ya öldü veya çaldılar oluyor mesele bu canım kardeşim.Şimdi geç klavyenin başına yazımı bir solukta okuyup cevap verme ne dediğimi iyice anla ondan sonra yaz sen rencide etmemek adına yazmadım şimdi dayanamadım ondan E-Postana değil ortaya yazdım selamlar.

Mesela saolsun Ahmet amcam bana iki adet çakal verdi hediye... ama senin hediye için hayıflanman olmamış...hem bedava kuş istiyosun hemde bedava mezara girecek insanlardan bahsediyosun ben anlayamadım güzel kardeşim bu işten birşey ama gençsin gencliğinin değerini bil...büyüklerini özelliklede ananı babanı dinle sigaradan alkolden uyuşturucudan uzak dur....

Ben e-postamı kontrol etmiyorum, ben özel mesaj göndermiştim ahmet amca hep edirnekapıyı ziyaret ediyormuş onun için ona yazma gereği duydum.
Hem ayrıca o bedava mezar olayını genel olarak yazdım 2 haftadır kazıklıyorlar.
Benim 2 tane kümesim var birisinde mardin güvercinleri var. Birtanesinide bahçeye yaptık orda, baska bursa dönücü ırklar bakmayı istiyorum.
Hayatım'da sigarayı ağzıma almadım içki bira onlar hayatıma girmedi ve giremez. Sadece 1 çift sağlam damar güvercin bakmak istiyorum mardinlerim var 6 adet.
Baska güvercinleri ve oynar güvercinler hoşuma gidiyorlar. Ahmet amca'dan bedava kuş istemedim, ister hediye edin isterseniz satın alırım dedim.

gencoahmet' Alıntı:
Canım kardeşim dün senin E -Postana yazı yazdım dönüp yazı yazma zahmetine girmedin geçip klavyenin başına boyuna makinalı gibi yazıyorsun nerede oturduğunu ,ne cins kuş beslediğini,nerede okuduğunu ,kendi kümesin mi,başkasının kümesi veya başkasının bahçesindemi gibi bir takım sorular sordum şimdide hayıflanıyorsun gördüğüm kadarıyla yazılarından oyun kuşuna meraklısın oda bende yok insanlar dediğin gibi kötü olmuş yazıyorsun ama ne kadar gerçek biz bir sürü insana kuş verdik vermeye de devam ediyoruz ama arkamızı dönünce ya kaçtı ya öldü veya çaldılar oluyor mesele bu canım kardeşim.Şimdi geç klavyenin başına yazımı bir solukta okuyup cevap verme ne dediğimi iyice anla ondan sonra yaz sen rencide etmemek adına yazmadım şimdi dayanamadım ondan E-Postana değil ortaya yazdım selamlar.

Ahmet hocam merhaba istanbul avrupa nerdesiniz hocam tanışmak isterim sizinle yakinsaniz?

Canım kardeşim geç cevap yazdığım için özür dilerim Senin Mecidiyeköy arka tarafta eski shellin oralarda beslediğini biliyorum eski yazılarından hatırladım ben Eyüp-Rami de oturuyorum birkaç yerde kümesim var inşallah bir gün karşılaşırız ama her hafta Edirnekapı pazarına kapı girişi 4 teazgahta Erzurumlu Çakır Mehmetin tezgazına uğrar 12.00 -- !4.00 arası orada otururum selamlar.

Geri