Kuş uçamıyor sizce salmonella mı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuscu_yunus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Yunus Karamancı
Meslek
Emekli
İlgi Alanı
Kediler
Selam Arkadaşlar,

Bende bi sabuni var ilk başta kuşu havaya bir attım kuş yani nasıl desem bian ters döndü yani ayakları aşağıya bakıcağını bi an üste doğru baktı sonrada düzeldi takla attı yere düştü ve kuş uçuncu takla bayaa atıyor kuş bian yine ters dnüor arka arka gelior yere düşüor sonra kafayı sağ ve arkaya doğru baya dondürüo ve en sonra kafayı hafiften 360 derece kadar döndürüor sizce bu sallabaşlık/salmonella'mıdır ?

Bİ YARDIM EDİN LÜTFEN :( :( :( :hungur: :hungur:

sallabaş hastalıgına yakalanmış bunun kanatlarını bagla uçurma hergün sarımsak yedir sarımsagı ez öyle yedir yakında yeminide kendi yigemez sen yedireceksin 1 ay kadar öyle bakacaksın

Hastalığın bir ilacı var mı veya kendi iyileşir mi ?

Alternatif tıp bı denemelisiniz diye düşünüyorum. Ben % 70 oranla sonuç alabiliyorum. Nedir bu?? Kuşun boyun tüylerini ne kursak üzerine çok fazla inin nede kafaya çok fazla yaklaşın, bu tüyleri bir yardımcı vasıtası ile kopartın. Zaten boyun bölgesinde hastalığın baş gösterdiği noktada doğal ten renginin haricinde bir morluk göreceksiniz. Bu morluk hastalığın yoğunlaştığı noktadır. Oraya Hacemat uygulayın. Dezenfezte edilmiş bir Jilet ile hafif jilet atın. Bu kan çok koyu bir vaziyette akacaktır. Başka noktalar da var ise hafifçe oralara da jilet atın. Aman dikkat jileti kullanırken hassas olun. 3 gün sonra o yaralar kapanacaktır. Bu üç günün sonunda en az % 35 - 40 oranında bir düzelme olmalı, Kontrol edin başka morluklar oluşmuşsa oralarada hafif çizik atıp pis kanın çıkmasını sağlayın. Bu dönemde ara ara fizik tedavi de uygulamalısınız. Kuşu hafif yüksek bir yere koyup, kontrollü bir şekilde kümesine yuvasına uçmasını sağlayın. Şayet bir gelişme olmadı ise üzgünüm ama benim başıma da gelen % 30 luk olumsuz sonuç tur. Allah yardımcınız olsun.

pmv olma olasığı daha yüksek ...salmonella bir ağız alışkanlığı olmuş sanırım salmonellada ilk patognomonik buluntular yazılanlara çok az uyuyor

Geri