KUŞ UÇMUYO

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tetragon33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

tetragon33

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
TOLUNAY ÖZTÜRKK
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
YENİ ALDIĞIM KUŞUN KANATLARINI BANTLAMIŞTIM.. 1.5 HAFTA SONRA ÇÖZDÜM. UÇURCAĞIM ZAMAN UÇMUYO . DİREK KÜMESE GİRİYO NE YAPABİLİRİM SÖYLEYEBİLİRMİSİNİZ

NOT: AÇ UÇURDUĞUM HALDE 5 DAKİKA BİLE UÇMADAN DİREKT YUBAYA İNİO

tetragon33' Alıntı:
YENİ ALDIĞIM KUŞUN KANATLARINI BANTLAMIŞTIM.. 1.5 HAFTA SONRA ÇÖZDÜM. UÇURCAĞIM ZAMAN UÇMUYO . DİREK KÜMESE GİRİYO NE YAPABİLİRİM SÖYLEYEBİLİRMİSİNİZ

TOLUNAY AKLINA HER GELEN ÖGRENMEK İSTEDİKLERİN İÇİN BASLIK AÇMANA GEREK YOK ARAMA YAPARAK ÖGRENECEGİN HER SEYİN ONLARCASI MEVCUT SİTEMİZDE

DİKKAT EDİYORUM HER SEY İÇİN BASLIK AÇIYORSUN TABİKİ ÖGRENMEN GEREK AMA LÜTFEN ARAMA YAPARAK OLMAYAN BASLIKLARI AÇMAYA DİKKAT ET

kuscu_marik' Alıntı:
tetragon33' Alıntı:

TOLUNAY AKLINA HER GELEN ÖGRENMEK İSTEDİKLERİN İÇİN BASLIK AÇMANA GEREK YOK ARAMA YAPARAK ÖGRENECEGİN HER SEYİN ONLARCASI MEVCUT SİTEMİZDE

DİKKAT EDİYORUM HER SEY İÇİN BASLIK AÇIYORSUN TABİKİ ÖGRENMEN GEREK AMA LÜTFEN ARAMA YAPARAK OLMAYAN BASLIKLARI AÇMAYA DİKKAT ET

tolunay lütfen su açtıgın baslıklara bir bak okadar baslık var hep soru cevap ama hepsi sitemizde mevcut olanlar
lütfen arama yapınız olmayan baslıkları açınız sonra zaten olan baslık ve konuların temizlenmesi için harcanan zaman sizlere hizmetimizi aksatmaktadır

saygılar

SAOL ABİM

Benim sana tavsiyem kuşu biraz kendi haline bırak çok zorlama.Çünkü;benim baskam 10 gün gezdi dolaştı ve ucmadı 11. gün kendi elimle çatıya attım ama çatıdan 5 dk sonra kalktı yaklaşık 30 dk çevremden uçtuktan sonra gözden kayboldu ve çok üzüldüm....

Yeni olduğu için çevreyi bilmediğinden kuş açılmaz genelde kısa uçuşlar yapar ya da yüksek bir tepe,çatı gibi bir yere konar ordan çevreyi tanımaya çalışır.Kuşun uçmak istemediği halde uçmaya zorlarsan çatılara alışır.Kendi haline bırak diğer kuşlarla yemle arada uçan kuşlarınla kaldırmayı dene yine de uçmak istemezse yapabilecek birşey yok.

SAOL abi KUŞU KENDİ HALİNE BIRAKIYORUM YİNE OLMUYO SANKİ EVCİLLEŞMİŞ. GİRMESİN DİYE KÜMESİN ÖNÜNDE DURUYORUM YİNE YANIMDAN BİR YER BULUP NE YAPIP NE EDİP YİNE UÇMUO

Ya kardeşim birazcık saflık yapmışın 1.5 hafta tuttuğun için hayvanın kanatları tutulmuş. ben yeni aldığım kuşları 4 günde salıyorum.

Geri